Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú lehet, leánybúcsú nem?
már megbocsáss, de ez annyira gyerekes felfogás, hogy csakazértis bosszúból majd odahívsz egy chippendale fiút...
ezek után én sem jósolok túl nagy jövőt a házasságotoknak...
Te totális tévedésben élsz, és minél tovább hazudsz magadnak, annál rosszabb. Az eredeti kérdésedre nem válaszoltam volna, bár felmerült bennem 2 kérdés:
- Amíg nem csaljátok meg egymást, nem mindegy, vagy-e táncos lány vagy fiú?
- Ami neki jár, az neked miért nem, és ez miért kérdés egyáltalán az esküvő előtt? Erre nincs mentség, nem számít, ki kit szeret jobban, mert EZ NAGYON MESSZE VAN A SZERETETTŐL.
Ami a kommentedet illeti:
*Az tény, hogy kicsit érdekesen látja a dolgokat, de abban is biztos vagyok, hogy nagyon szeret és talán éppen ebből kifolyólag jobban bízik a saját érzelmeiben,mint bennem....
Na ez is egy állati nagy baromság. A birtoklási vágyát kevered össze a szeretettel, és már ne is haragudj, de tényleg hozzá akarsz menni egy pasihoz, aki nem bízik benned annyira, mint magában?! Járni sem járnék egy olyan emberrel, aki nem bízik meg bennem, mert egy kapcsolat egyik legfontosabb tényezője a kölcsönös bizalom. Ha szeretsz valakit, a legjobbat feltételezed róla, akkor is, ha nem érdemli meg (ebből a nagy csalódások), kérdezem én, ha ő rosszat feltételez rólad (nem bízik benned), akkor mégis mennyire szerethet. Ez az egyik. A másik meg az, hogy iszonyú nagy önértékelési gondjai lehetnek, ha úgy gondolja, hogy nem tud megtartani anélkül, hogy bezárna. Az önbizalomhiányos ember alkalmatlan a párkapcsolatra, mert bizalmatlan és állandóan megerősítést vár, hogy elég jó-e a másiknak, de hinni soha nem hisz neki. Lehet, hogy azt mondja, igen, de belül mindig kétségei vannak (lásd bizalmatlanság).
*de akkor is pipa vagyok ha csak szóba hozza, hogy ilyen meg olyan csaj lesz a buliban...
Miért is hozza szóba? Kínozni akar vagy féltékennyé tenni? Ez egy játszma, amibe belekényszerít, pontosan azért, mert ő féltékeny.
*Sokan azzal nyugtatnak, hogy ugyan már...semmi az egész....a csaj csak táncikol egyet....meg mindent a szemnek semmit a kéznek...Na persze, valószínű...Ott a taperolástól a tejszínhab nyalogatásig minden van...De mit tudok csinálni???Semmit!!Hisztizni nem fogok...
Dehogynem, már most hisztizel. Egyébként annak, aki egy másik csaj testéről tejszínhabot nyalogat (akár még gondolatban is), annak nem való a házasság, de annak sem, aki ez feltételezi a párjáról. Ha van alapja a félelmednek, azért nem, ha nincs alapja, akkor meg azért nem.
*az csak olaj a tűzre....de az tuti, hogy beszervezek magamnak egy táncos fiúkát:P Ne csak én rágjam a kefét egész este:)Nem mintha annyira nagyon érdekelne a dolog, de már csak azért is...:)
Gratulálok, igazi felnőtt hozzáállás...
Csak azt nem értem, ettől neked miért lesz jobb. Mert utána majd lehet veszekedni azon, hogy ki kezdte, ki mit csinált, ki miatt van, kinek van/nincs igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!