Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valakit fél év után megkérnek, én
meg 3 éve várok?
Figyelt kérdés
Tudom, persze, nem másokhoz kéne hasonlítani blabla, de akkor sem értem, hogy valakivel miért történik ez hamarabb. Őt jobban szeretik? Valamit jobban csinál és én nem vagyok valamiben neki elég jó? Akárki akármit mond, ez tényleg le tudja törni az embert. Ilyen szempontból megértem, hogy sok ember depressziós a facebook miatt. Karácsony közeledtével minden nap azt látom, hogy xy jegyese lett, mi meg amikor beszélünk róla csak mosolyog. Pedig mielőtt összejöttünk, azt mondta, hogy 2 év együttélés után már megkérne. Ez már megvan... Nem akarom kínozni ezzel a témával, hátha csak elijeszteném, de félek, hogy igazából nem biztos bennünk, és úgy érzi, nem én vagyok az igazi, azért nem kért még meg.
Nagyon fontos hogy te érezd amit valaki fele érzel ha egy életet vele akarsz le élni! Lehet hogy ez benne mèg ennyi idő után sem alakult ki ezt erőltetni nem kell de nem is lehet mert sok volt akik siettek es piki paki dugâs aztan par hét után jo esetleg hónap után meg házasodtak es mi lett ? Egy darabig dúlt fúlt a Love aztan kiégtek mert valahol az egyik megismerkedett mással aztan felborult az egész ha van gyerek akkor még nagyobb. Baj mert vagy szét mennek és szerencsétlen gyerek szenvedi meg vagy csak agyerek miatt maradnak együtt de az is karos hosszú tâvon! Ma egy házassági papír csak egy hivatalos dokumentum igazolás hogy a Pista jár a Margittal de semmi több , amire sokszor persze látványos hogy igen ezek házasok de manapság ha nincsen akkor sokkal jobban egymásra figyelnek mert bizonytalanság van kitudódik mikor tesz lapátra es ha lapátra kerul a masik mennyivel egyszerűbb szét menni mint válás és egyéb hivatalos intèzkedés és bürokràcia ami még pénzt is elvisz! Kedvem semmi pánik nyugi majd eljön az ideje akkor annál nagyobb lessz a huncut és öröm ha meg úgy làtod hogy ez az a faszi aki neked kell tervez gyereket az majd összehozza azt amire vàrsz esetleg akkor a nevère irat mert az csak egy papír formaság! Semmiről nem maradtál le akinek előbb jött be az lehet hogy mar el is vált szóval Take it Easy Baby ...nyugi! Másrészről amíg nem vagytok elkötelezte büntetlenül lehet válogatni a jelentkezökböl mert akkor cserélek le a megunt ruhát ha jobbat találsz akkor meg semmi pánik! Èld az èletet mert csak az a biztos ha te jol és biztonságban érzed vele magad amíg ez nem kölcsönös addig a masik csak vacilál és bizonytalan addig ne eröltesd !
2015. nov. 26. 04:48
12/16 anonim válasza:
Én 6 évet vártam az eljegyzésre :D
2015. nov. 28. 11:37
13/16 anonim válasza:
ki mit vet azt arat
ha olcson adod magad olcson vesznek
ha hazassag es eljegyzes nelkul osszebatyuzol akkor nem is fognak levenni hiszen nincs ra lathatoan igenyed
2015. nov. 28. 12:16
14/16 anonim válasza:
Az én férjem a 2. évfordulónk előtt nem sokkal kérte meg a kezem, fél éve éltünk akkor együtt. Ha rajta múlt volna, szerintem már fél év után megkéri a kezem. :) Mi már az első hónapokban tudtuk, hogy együtt fogjuk leélni az életünket. Bár nyálasan hangzik, és egyikőnk sem amolyan tündérvilágban élős, romantikus típus, mégis éreztük, hogy a másik az igazi. :) Neki is volt előttem komoly évekig tartó párkapcsolata már, és nekem is, így mindketten tudtuk, hogy mit is keresünk és milyen társat képzelünk el magunk mellé. Végül pedig megismerkedtünk...:) Házasodni pedig a lánykérés után 1,5 évvel házasodtunk össze.
Amúgy a lánykérés egy dolog, a házasság pedig még egy dolog. Azért mert a barátnőidnek megkérik fél év után a kezét, nem jelenti azt, hogy holnap után már össze is házasodnak. Boldogabb lennél ha egy gyűrű lenne már a kezeden? Miért? Attól még lehet, hogy még vagy 10 évet várnátok az esküvőig, akkor meg mi értelme van?
2015. nov. 28. 14:57
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, te miért érezted jobban magad amikor 2 év körül megkért? Na látod... Lehet 3 év után te is kétségek között lennél.
2015. nov. 29. 23:39
16/16 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy jobban éreztem magam, előtte sem éreztem magam rosszul. Én nem erőltettem az eljegyzést, és nem a gyűrűtől éreztem magam jól a kapcsolatunkban. Mivel előtte azért tudtuk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, nem lepődtem meg mikor megkérte a kezem, abból a szempontból, hogy Jé, ő azt szeretné hogy a felesége legyek? Szerintem a férjem előbb is akart volna megkérni, több célzása is volt felém már fél év után, és én akkor mondtam neki, hogy várjunk még ezzel, nèzzük meg milyen együtt élni, hogy működik-e, és ha igen akkor rajta áll a lànykérès, hogy mikor szeretné. Valamint eljegyzés után, mi rögtön tudtuk, hogy jövő èv nyarán összehàzasodunk. Februàrban kérte meg a kezem, októberben már bejelentkeztünk a hivatalba, és le volt foglalva az étterem jövő nyárra! Akkor éreztem vna sz*rul magam, hogy ha megkér, aztán még 3 évig ülünk a hàzasság témán, mert valós szándék nincs mögötte! Szerintem ezen gondolkozz el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!