Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha valaki azért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki azért nem akar házasodni, mert MÉG nem érzi késznek magát rá, netán felbontja az eljegyzését emiatt, mennyi az esélye, hogy később összeházasodnak?

Figyelt kérdés
Fú, ez kicsit hosszú lett, tán el sem fogadja a rendszer, de azt hiszem, érthető a kérdés: van valakinek saját tapasztalata? Netán ismerősé? Akármelyik nemből, ha az egyik házasodni akar, a másik meg azt mondja, h MÉG nem, és a másik tán nem sértődne ezen meg, van olyan utána, hogy x idő után mégis esküvő lesz belőle...? Vagy az időkérés tképp visszautasítás, amit sosem élhet túl egy kapcsolat?

2015. nov. 4. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előző válaszolóval. Én is mondtam nemet gyűrűre. Fiatal voltam és nem álltam készen a házasságra. DE nem mentem bele hogy aztán lefújam az egészet. Ha a csaj elfogadta majd tervezés közben lefújta ott nem ez a baj. Amúgy értelmes párok megbeszélik milyen távlatban akarnak esküvőt. Az a baj ezzel, hogy hitelét veszti az ember. A másik joggal teszi fel a kérdést, hogy legközelebb nem-e játsza el ugyanazt a párja. Igent mondani aztán kitalálni, hogy nem állsz készen rá, hát nem hiszem, hogy túléli egy kapcsolat. Ha valaki nemet mond, elmagyarázza, hogy ez gyors és 1-2 év múlva térjenek rá vissza az is nagy csapás, de szerintem könnyebb elviselni mintha már a jegyességet bontja fel valaki. A kérdésbeli történetnek inkább azt mondanám, hogy a csaj maga se tudja mit akar.
2015. nov. 7. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Én olyan ember vagyok, hogy nem egyszerre akarok mindent hanem szépen felépítek valamit. Na ugyanígy vagyok a házassággal is. A barátom azt mondta 3 év után is, hogy nem áll készen rá, majd 30 éves kora körül lesz eljegyzés, házasság, gyerek, ház, autó. Ez így egyszerre hatalmas nagy kiadás lenne szerintem. Én először megvenném a gyűrűket, utána mondjuk 2 év után házasság, majd ház, autó, gyerek... Véleményem szerint csak dobálózik a szavakkal, annyira nem érdekli, hogy valami fenomenális... odalök valamit, hogy ne érezzem rosszul magam, de a gondolatmenetiből simán látszik, hogy bele se gondol, csak mondja, utána 2 perc múlva témát vált... én se tudom, hogy mit csináljak igazából, mert váltig állítja, hogy majd elvesz, de annyira nem érdekli, hogy kétségeim vannak. Most lesz 25 éves.
2015. nov. 9. 09:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, huszonéves férfiak ritkán házasodnak ma már, még ritkább, hogy meg is marad a házasság, és nem is feltétlenül a férfi hibájából. (Párom például huszonévesen házasodott, mire betöltötte a 30-at váltak, és a nő csalta meg és hagyta ott.)
2015. nov. 13. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ismerek bőven huszonéves házasulókat, úgyhogy vannak érett férfiak, még van remény :D
2015. nov. 14. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!