Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A nyaralásunk alatt megfogják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyaralásunk alatt megfogják kérni a kezem mit viseljek?

Figyelt kérdés
Azt sejtem, hogy pont a hónapfordulónkon fogja megkérni, de fogalmam nincs milyen ruhát viseljek aznap
2015. aug. 7. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ügyetlen, de nem baj. :-) Mindegy, mi lesz rajtad.
2015. aug. 7. 12:22
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Tudom, hogy most csak ki akartad fejezni, hogy mennyire szereted, de azzal vigyázz, hogy más valaki legyen az "életed értelme". Ez nagyon erős túlzás. Az életed értelme nem lehet az, hogy más melletted legyen. Ne ess át a ló túloldalára.
2015. aug. 7. 12:23
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem sem hatalmas élmény, hogy előre megmondja... kb mint amit leírt valaki, hogy este fél 7kor legyél mosolygós mert menyasszonnyá teszlek...

És nehogy azt hidd, hogy irigy vagyok, sőt! Nekem a kezem októberben kérték meg, és hidd el hatalmas élmény volt. Fogalmam sincs milyen ruha voltam :D csak annyira emlékszem, hogy rohadt fáradt voltam a római sétától, piszkos, nyűgös tehát nem a legjobb formában az tuti, mégis életem legmeghatározóbb élménye. Nem a ruhán múlik.

2015. aug. 7. 12:51
 14/20 anonim ***** válasza:

gyűrűt is magadnak váálasztottad?

ez elég gagyi

2015. aug. 7. 14:33
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi ideje vagytok egyutt ha szabad tudni? Nekem fura, hogy kb. az orrod ala dorgolte hogy meg fog kerni, foleg ezzel az "elokerult a gyurud a taskajabol".
2015. aug. 7. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
Az pedig hogy 5 honap utan koltoztetek ossze sajnos nem garancia semmire, es nem is bizonyit semmit. Az mar inkabb, hogy azota mennyi ido telt el.
2015. aug. 7. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenki vágyik "meglepi" eljegyzésre. Az általában itt leírt "eljegyzés-élményektől" én mind a falra másztam volna, ha én lettem volna a menyasszony. Nekem ez egy döntés, ami nem lehet cukormázba csomagolt meglepetés, hanem sokkal inkább egy közös megbeszélés. Épp ezért teljesen mindegy, hogy mit veszel fel, kérdező.
2015. aug. 7. 17:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Egy csinos nyári ruha egy szandival sose baj, ha van nálad. Ha be tudod lőni, hogy szerinted mikor lenne a lánykérés, akkor egyszerűen azt veszed fel. Esetleg vihetsz több ilyen lenge, de csinos ruhát. Én biztos úgy gondolnám, hogy esetleg egy naplemente, egy hangulatos étterem, vagy ilyesmi helyen kérne meg, tehát az esti programokhoz venném fel. Semmiképp se trikó, rövidnadrág, flipflop papucs, vagy ilyesmi!! Az lecsapná az emelkedett hangulatot. Remélem, szép lánykérésed lesz!
2015. aug. 7. 19:10
 19/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem hiszem el, hogy senki nem tud örülni, vagy csak simán nem belekötni a dologba, pláne, hogy nem volt kérdés, az, hogy nektek, hogy tetszik a kérdező párjának a lánykérési módja. Előtte meg még abba is bele kellett kötni, hogy szégyelld magad, hogy ilyenre számítani mersz... Ahogy sokan leírták, hogy nem a ruha számít abban a pillanatban, ugyanúgy nem számít a megkérés módja sem, ha azt tiszta szerelemmel teszi az "Életünk értelme". Ugyanmár... Próbáljunk már meg nem egyből furkálódni meg rosszindulatúnak lenni.

Szerintem az jó ötlet, hogy vigyél minden napra valamilyen kényelmes, de csinos nyári ruhát. Azzal nem lehet nagyon mellé lőni, mert mindenképp nőies. Cipőből többfélét vigyél, de szintén fontos, hogy kényelmes legyen, mert tényleg egy feltört sarok elvonhatja a figyelmed a nagy örömről.

Legyetek nagyon boldogok esküvő ide vagy oda, és nagyon szeressétek egymást. :)

2015. aug. 7. 20:20
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm!!!
2015. aug. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!