Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy átlag férfi nagyjából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag férfi nagyjából hány éves korában gondolkozik el komolyabban a családalapításon? Mi az átlag életkor szerintetek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 14:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pacsi! :)
2015. ápr. 16. 08:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez eléggé emberfüggő, meg hogy kinek mik a tapasztalatai a saját környezetében. Barátom mondta, hogy ő régebben is úgy ment bele kapcsolatba, hogy a családalapítás lehetőségét is látta benne, csak aztán végül nem talált olyat, akivel passzolnak.
2015. ápr. 16. 10:18
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem olyan 28-35 között. Mondjuk én ezt nem életkorhoz kötném, hanem inkább ahhoz, hogy ki mikor végzett a sulival, és dolgozott legalább pár évet. Azután már bármikor eszébe juthat.
2015. ápr. 16. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Van aki 21-22 évesen, de ez elég ritka, főleg manapság. Az átlag a férfiaknál 30 és afelett van. Az olyan férfi aki 35 éves korára se állapodik meg, szerintem az az esetek többségében, nem is akar családot.
2015. ápr. 16. 18:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Az első nagy szerelmem 24 volt mikor összejöttünk, együtt voltunk 5 évet, de semmi. Most 32 éves és gondolkodik már a családalapításon. Lehet, hogy a kor számít, de szerintem inkább az, hogy a jelenlegi párjával sokkal jobban összeillenek. Én nagyon szerettem őt és ő is engem, de vannak a személyiségünkben feloldhatatlan ellentétek, amik nem voltak megfelelőek egy családhoz.

Az utána következő párom 29 volt mikor szakítottam vele, ő már lánykérésen gondolkodott és 3!!! gyereken.

A vőlegényem pedig 38 éves, és neki már van gyereke és volt felesége is, de kész mindent elölről kezdeni. De ő 24 évesen nősült először. Ha vonunk egy durva átlagot, akkor 28-30 körül jön el a komolyabb szándék.

De szerintem ez szorosan összefügg az anyagi helyzettel is, és hogy mikor fejezik be a sulit és kezdenek el felnőttként élni, nem pedig infantilis egyetemistaként (nem bántásnak szánom, én is voltam, tudom miről szól, az ember felnőttnek érzi magát, de na...)

2015. ápr. 16. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Az en kornyezetemben 27-30 korul mar hazadodnak, gyereket vallalnak. A parom 25 volt mikor osszejottunk, nagy csajozos volt, persze volt komoly kapcsolata is. A 2. randin megbeszeltuk, hogy nem jatszadozunk, o mar ugy erzi oreg hozza es meg szeretne allapodni. En sem futo kalandot kerestem igy hat megprobaltuk es bejott. :) Nem egy ilyen ismerosom van aki 24-25 korul mar a leendobelit keresi.
2015. ápr. 17. 00:13
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Sztem az átlag 28, de ez függ az érettségtől, sulitól, anyagiaktól, és a nemzetiségtől vagyis inkább kultúrától. A párom 27, együtt vagyunk 7 éve, együtt élünk saját lakásban 1 éve plusz egyet a szüleinél laktunk, és még családot, gyereket, házasságot nem akar, még eljegyzést is korainak véli szerintem. Mondjuk én 4 évvel fiatalbb vagyok Tőle.
2015. ápr. 17. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
Szia,szerintem ezt a dolgot maximum 26 éves korig kellene halogatni.Mert:1.Sokáig szeretnének az emberek a gyermekük mellett maradni.2.Ne legyek 40-nél idősebb mikor ő betölti a 14-et.3.Akkor még biztos hogy lehet gyereked ha egészséges vagy.Manapság a szülők kinézete is szerepet játszik abban hogy mi a véleménye a többi gyereknek a saját gyerekedről.(Gondolok itt arra hogy ne legyél nagyapásan öltözve,legyél fiatalabb mint az átlag.)
2015. ápr. 17. 18:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy 30-35 éves kora körül, ha addig valaki még nem vetette rá ki a hálóját.
2015. ápr. 19. 11:12
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
17-es, ha már 7 éve együtt vagytok és még nem gondolkodott el a lánykérésen, ott bajok vannak (persze, csak ha nem beszéltétek meg, hogy soha, de soha nem fog egyikőtök sem megházasodni)
2015. ápr. 19. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!