Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre mit vegyek? "Tán húzós egeret? "
Hali!
A bátyám nem sokára tartja az eljegyzését, és mivel ez lesz az első ilyen alkalom a közeli, és távolabbi családban, igazából néhány ötletre lenne szükségem, hogy mit adjak neki (nekik).
Van néhány szempont:
Mikor ajándékot keresek, adok, igyekszek olyat választani, ami prktikus, vicces, "frappáns"
Másik fontos szempont, hogy "szegény" egyetemista vagyok, és jó lenne, ha nem kerülne sokba... Szóval ha valakinek van valami ötlete, azt hálásan fogadom.
Mi ez az új szokás,h már eljegyzésre is veszünk ajándékot???Szerintem tök fölösleges.Ha valaki nekünk ajándékot akart volna adni eljegyzésre,lehet furán néztem volna rá.
Ha mindenáron költeni akarsz,akkor menj be egy ajándék boltba és nézz körül,hátha látsz valami vicceset.
Ajándékboltba menj, ott van sok vicces apróság, olcsón is.
De tényleg nem szokás ilyenkor, de ha ragaszkodsz hozzá.. szerintem ajándékbolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!