Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésre mit vegyek? "Tán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésre mit vegyek? "Tán húzós egeret? "

Figyelt kérdés

Hali!

A bátyám nem sokára tartja az eljegyzését, és mivel ez lesz az első ilyen alkalom a közeli, és távolabbi családban, igazából néhány ötletre lenne szükségem, hogy mit adjak neki (nekik).

Van néhány szempont:

Mikor ajándékot keresek, adok, igyekszek olyat választani, ami prktikus, vicces, "frappáns"

Másik fontos szempont, hogy "szegény" egyetemista vagyok, és jó lenne, ha nem kerülne sokba... Szóval ha valakinek van valami ötlete, azt hálásan fogadom.

2008. aug. 22. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez az új szokás,h már eljegyzésre is veszünk ajándékot???Szerintem tök fölösleges.Ha valaki nekünk ajándékot akart volna adni eljegyzésre,lehet furán néztem volna rá.

Ha mindenáron költeni akarsz,akkor menj be egy ajándék boltba és nézz körül,hátha látsz valami vicceset.

2008. aug. 24. 07:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából én is úgy tudtam, hogy ilyenkor nem szokás ajándékot adni, de szerencsére tegnap este megvilágosodtam, és kitaláltam valamit :)
2008. aug. 24. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eljegyzésre nem szokás ajándékot venni.
2008. aug. 24. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Igenis eljegyzésre szoktak adni "eljegyzési ajándékot",már ha van vacsora vagy ebéd.Ilyenkor lehet adni:ágyneműhuzatot,tányérokat, tálakat...ami kell majd a közös lakásba
2008. aug. 25. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják nászajándéknak, amit az esküvőre adnak.
2008. aug. 25. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ajándékboltba menj, ott van sok vicces apróság, olcsón is.

De tényleg nem szokás ilyenkor, de ha ragaszkodsz hozzá.. szerintem ajándékbolt.

2009. júl. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!