Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kísérőgyűrűvel (köves gyűrűvel) jegyeznek el, mit vehetnék én a vőlegénynek?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy tudomásom szerint van aki pecsétgyűrűt vesz, hogy a kísérőgyűrű párja legyen, de a párom nincs oda a pecsétgyűrűkért (nem rég egy ékszerboltban kerestünk ajándékot és pont mellettünk voltak a pecsétgyűrűk, kíváncsiságból rákérdeztem melyik tetszene neki, azt mondta hogy nem szereti a pecsétgyűrűket), és kíváncsi lennék, hogy mi mást lehetne ehelyett adni?2015. jan. 20. 19:11
1/5 anonim válasza:
Nem hallottam, hogy kellene bármit is adni. Engem is köves gyűrűvel jegyzett el anno a férjem, de ő nem kapott semmit. Karikagyűrűje már természetesen mindkettőnknek van.
2/5 anonim válasza:
Én hallottam erről a szokásról és bizony tetszik is. Ha menyasszony kap egy szép gyűrűt, akkor a vőlegény miért ne kaphatna? Persze nem muszáj, de mivel nekem tetszett ez a hozzáállás, így én megajándékoztam a vőlegényemet egy szép órával. És nagyon örült neki egyébként!
3/5 anonim válasza:
Egy szép óra. De ha olyan a munkája, én egy Montblanc tollnak is örülnék.
4/5 anonim válasza:
Én anno nem vettem neki semmit, mert ékszereket abszolút nem hord, egyedül a karikagyűrűnket fogja, de azt is munka után/hétvégén, mivel veszélyes lenne neki abban dolgozni. Órája rengeteg van, így felesleges lett volna még 1-et vennem neki. Így végül nem kapott semmit. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van még valami jó ötlete, szeretettel várom.
2015. márc. 4. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!