Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nősülés "ellenes" férfi aki mégis megkérte a kezedet?
Figyelt kérdés
Csajok.
Kíváncsi lennék, hogy volt-e már valaki olyan szitucióban, nnhogy a párja kijelentette, hogy "Én nem nősülök" "Nem vagyok az a romantikus típus, hogy gyűrűt vegyek" stb dumával indult a kapcsolat és végül gyűrű lett belőle és happy end? :)
Csupán kíváncsiság, hogy létezik-e ilyen "változás" a férfiaknál
Írnátok saját sztorikat?
2015. jan. 12. 14:53
1/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, de én nemet mondtam. Azt gondolta, azért hagyom el, mert nem akar elvenni. (4 évet éltünk együtt.) Azért hagytam el, mert többszöri próbálkozásra is rossz volt a kapcsolat. Azóta majdnem 40, kétgyerekes apa, de még nem nős. Részemről egyébként ez így happy end, ahogy történt.
2015. jan. 12. 15:00
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
2015. jan. 12. 15:06
3/8 anonim válasza:
Nálunk a kapcsolat elején kijelentette, hogy "nem foglak elvenni, erről ne is álmodj". Mivel egyszer már voltam házas, nekem ez nem is lett volna fontos. Most mégis úgy néz ki, hogy lesz lánykérés, na nem a szerelem és a közös gyerek tervezése miatt, hanem szimplán a közös tulajdonok jogi hátterének rendezésére ez a legegyszerűbb dolog. Nem túl romantikus, de ez a helyzet, és örülök neki. Persze szeretjük egymást nagyon, de csak emiatt sose lett volna papír róla.
2015. jan. 12. 16:39
4/8 anonim válasza:
Az én férjem egyszer már volt nős, kb 1 évig tartott és nem végződött túl szépen. Úgyhogy nekem párszor mondta is, hogy ne haragudjak, de nem fog elvenni, mert az csak egy papír, és nem fontos stb. Én ebben a hitben éltem. Aztán egyszer csak megkérte a kezem, tavaly volt az esküvőnk. És ahhoz képest, hogy nem egy túl romantikus alkat, a lánykérés is hozzá képest romantikusra sikerült. :-)
2015. jan. 12. 20:55
5/8 anonim válasza:
Az én párom, bár nem kérte meg a kezem, ezt le kell szögezni, de határozott véleményváltozást produkált. Volt már egyszer nős, azóta is emiatt szív, pedig 6 éve elváltak, de sajnos kicsit pénzéhes és bosszúszomjas az exmenyecske, és hát ez a két tulajdonság tényleg nem cool együtt. Szóval úgy kezdtük, hogy ő nem nősül, nem kell több gyerek. Most ott tartunk, hogy folyton a gyerekről beszél és a múltkor kirakathoz rángatott, hogy melyik gyűrűk tetszenek.
Aztán tudjuk, csak az a biztos, ami megtörtént. De anyám szerint a szerelem ilyen a férfiaknál.
2015. jan. 13. 19:22
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Utolso remeljuk lesz gyuru is :)
2015. jan. 13. 21:24
7/8 anonim válasza:
Én párom is azt mondta amikor összejöttünk, hogy nem akar nősülni, annyi tönkrement házasságot látott a barátainál, rokonainál. Én sem vagyok házasságpárti, úgyhogy pont nem érdekelt. 9 éve vagyunk együtt, kétszer kérte meg a kezem, de nem házasodtunk össze, tök feleslegesnek tartom még mindig.
2015. jan. 13. 22:16
8/8 anonim válasza:
Nálam fordítva van.Tudom róla hogy házasságpárti és nősülni akar, ennek ellenére 7 éve vagyunk együtt, és nem tesz semmilyen lépést ez ügyben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!