Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi tartja vissza, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tartja vissza, hogyan bízhatna jobban meg bennem?

Figyelt kérdés
Párommal egy éve vagyok együtt, de csak akkor adja bele magát 100 %-ban a kapcsoltunkba mikor ekég rendesen van benne alkohol. Nagyon szeretném ha nem is mindig, néha teljes mértékben ott legyen lelkileg és kimutassa, hogy érez irántam. Az exei többsége szakított vele, és általában azért ,mert mással akarták kipróbálni, így a bizalma eléggé megtört. És ezzel a kifogással jön. Egy év alatt rengeteget támogattam, főleg egészségügyi téren, és próbálok mindenben a kedvére lenni. De néha úgy érzem, ezt természetesnek veszi, és nem igzaán látom azt, hogy ez boldoggá tenné.
2014. dec. 11. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Utolsó 2 kapcsolatomnál velem szakítottak..kiborultam..túl éltem,és félek a következő kapcsolattól,de ez nem kifogás arra a párodnál ami van..

Ott pedig gond lehet,ha csak akkor képes 100%ba beleadni magát,ha iszik...

Szerintem ülj le,és beszéljétek ezt meg..Mond el neki..

2014. dec. 11. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Miben áll ez a "100%-ban beleadni magát"???
2014. dec. 12. 10:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt hogy látod rajta, hogy tényleg 100% ban ott van, nem csakfizikailag, de fejben és lelkileg, és látod a szemében a csillogást, hogy uhh igen...
2014. dec. 12. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Tehát egy alkoholistával vagy együtt. Gratulálok, a kifogásával meg törölje ki a s.ggét.

Szakíts vele, mert ebbe a kapcsolatba csak te adsz, ő mindössze vár és elvár.

2014. dec. 12. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Az alkohol csillogását a szemében, ne keverd össze a szeretet csillogásával!

Az csak a szesz iránti szeretet csillogása!

.

#3 (kérdező)

Tehát, ha piás, akkor látod jónak?

Ennél azért igényesebbnek kéne lenni!

.

Egészségügyi problémái vannak.

Ráadásul iszik, te vagy a "kedvesnővére".

.

Minden tiszteletem azé, aki támogatja elhagyás helyett megbetegedett párját.

Ugyanúgy azé is, aki párválasztásánál már tud a másik testi hibájáról.

Bolondnak tartom azt, aki alkoholistát pátyolgat már kapcsolatuk elején is.

Ne hidd el, magadnak és neki sem, hogy a te kedvedért lassan megváltozik! Ha akarná, már tehette volna!

Minnél tovább vagy vele és ha már nem birod, nehezebben fogsz rendes embert találni magad mellé!

Előbb-utóbb ragadványneved lesz: "tudjátok, annak az alkesznek a csaja"!

2014. dec. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!