Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykérés kettesben vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérés kettesben vagy nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Ti melyiket részesítitek előnyben és miért?
2014. dec. 8. 15:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kettesben és ne letérdelős, gyűrűs legyen, hanem egy őszinte, normális beszélgetés után.
2014. dec. 8. 16:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kettesben. Ez magánügy, nem kell hozzá közönség.
2014. dec. 8. 16:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kettesben, de ettől még lehet nyilvános helyen. Pl. a tengerpart vagy egy hegy teteje is elég nyilvános, de ettől még elvonulhattok kettesben. A lényeg, hogy ne nézze végig egy tömeg.
2014. dec. 8. 16:55
 14/20 A kérdező kommentje:

#7 én is pont így gondolom, hogy vagy kettesben, vagy nyilvános helyen, de akkor is kettesben.

De a letérdeléssel mi baj van :D?

2014. dec. 8. 16:55
 15/20 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Szerintem semmi baj a letérdeléssel. A férjem is letérdelt anno, gyűrű is volt. Ez szerintem pont egy olyan pillanat, ahol belefér egy kis "giccs".
2014. dec. 8. 16:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Az én kezemet elég nyilvános helyen kérte meg a férjem, de semmi ilyen tömegösszecsődítős táncos izé nem volt, ami mostanság divat. :) Külföldről jöttem haza, a reptér egy csendesebb sarkában történt. Egy-két tapsot kaptunk, de nem éreztem szereplésnek, nem jött oda gratulálni az a többszáz ember. Szeretem a nem szokványos dolgokat, a pörgést, szóval így volt jó, ahogy volt. Több mint valószínű, hogy akkor is igent mondtam volna, ha romantikus vacsora alatt kér meg, de tudja az én drágám, hogy nekem az már nem bejövős csöpögés.
2014. dec. 8. 16:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik, ha a férfi letérdel. Az már túlzás nekem, minden filmben így csinálják. Különben sem szeretek feltűnősködni, ha nyilvános helyen történik, akkor egyből mindenki bámészkodna. De el tudom képzelni pl. egy vacsora közben étteremben, vagy a tengerparton naplementekor, esetleg este a hóesésben...

Azok az eljegyzések sem tetszenek, amikor az egész család előtt történik a lánykérés. Én mindig úgy gondoltam, hogy ehhez csak ketten kellünk, a család ráér megtudni utána is.

2014. dec. 8. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Kettesben. És így is történt. Mert meghitt pillanat, ami csak kettőnkre tartozik.
2014. dec. 8. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Kettesben, még ha biztosra tudod a választ is. Nem kell nyilvánosságra vinni. A letérdelésnél meg vannak romantikusabb dolgok is..
2014. dec. 10. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Facebookon
2014. dec. 12. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!