Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan közlitek a szüleitekkel, rokonsággal, hogy eljegyeztétek egymást?
Én bevallom őszintén, kicsit félek bejelenteni a dolgot. Anyukám még nem is probléma, neki azonnal elújságolnám. Na de apukám? Mindig is rossz volt a viszonyunk. Fogalmam sincs, hogyan reagálna rá. Főleg, hogy nem is ismeri a párom. Nem csak, hogy nem ismeri, nem is akarja megismerni. Lehet akármilyen tisztességes ember.
Ti hogy mondtátok el a családnak az eljegyzést? Nekem ez fontos dolog, szeretném megadni a módját. Lányként, nem tudom, mennyire tipikus, mennyire nem, de nagyon régóta ábrándozom és próbálom elképzelni, hogy mégis hogyan lehetne ezt bejelenteni. De most félek a reakcióktól.
Ha rajtad a gyűrű akkor Apudtól sem kell félni.
Lehet csendesen elújságolni hogy megkérte a kezed a párod, és szeretnéd nekik bemutatni.
Lehet csinadrattával is. Este nyolckor nagy szerenádot kaphatnál az ablakod alatt tőle. Nézőközönség a szomszédék lennének. Szerenád végén ünnepélyesen megkérné a kezed Apukádtól a szomszédok előtt, majd Anyukádnak is bemutatkozna egy nagy bokornyi virágot átadva. ......
Ha nem fél tőle , akár fehér lovat is kölcsönözhetne. ...hmm?
"szia anya! Tomi megkérte a kezem és igent mondtam"
-Jajj de jó kislányom,akkor legközelebb eljegyzési vacsorát tartunk nálunk!
Anyunak csak annyit mondtam: nézd mit kaptam. És mutattam a gyűrűt.
Anyósoméknak a (most már) férjem mondta el: X-nek (ez vagyok én) van egy új ékszere
Az én férjemet is akkor ismerte meg a családom amikor már jegyesek voltunk. Anyám régebben azt mondta, hogy teljesen felesleges minden pasit bemutatni otthon. Ő csak az esküvőn akarja a lányai pasiját látni. Nos ez megváltozott miután világossá vált számára hogy eljegyzett a férjem, és onnantól rágta a fülem, mikor mutatom be.
Anyukámnak csak megmutattam a gyűrűt, de nem esett le neki mit is jelent:) Kb 1 hónap múlva apám rákérdezett hogy na és, mikor lesz az esküvő... Mondtam neki hogy 2 éven belül. Na szépen leesett az álla. Imádtam nézni azt a megdöbbenést:) Egyébként nem jó vele a viszonyom. Mindig is azt hangoztatta hogy sose kellek majd senkinek... Ettől függetlenül örült neki:)
Csak mutasd meg a gyűrűt. Ha nem esik le neki akkor pedig mond el, hogy a párod megkérte a kezed, és ennyi. Ha pedig kíváncsiak lesznek rá, akkor vidd haza, és mutasd be. Rendezzetek ebédet vagy vacsit például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!