Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egy olyan kapcsolatnak ahol 4,5 év után sem akar a férfi se összeköltözni, se eljegyezni?
Ez erősen függ attól is, hogy hány évesek vagytok. Mert ha 30 és már dolgoztok mindketten, akkor valóban érdemes lenne sürgősen leülni beszélni, hogy akkor most hova tovább...
De ha még 20 évesek vagytok és nincs szinte semmi egzisztenciátok, akkor szerintem nincs miért aggódni még.
A kérdésből egyébként nekem az jött le, hogy meg lett kérdezve a férfi, de elutasító volt. Ebben az esetben, ha a pár másik tagja szeretne komolyan megállapodni már, akkor valóban nincs sok értelme, mert ez nem egy olyan dolog, hogy kompromisszumot lehet kötni: vagy van házasság, vagy nincs. Valakinek vagy engedni kell vagy váljanak el az útjaitok.
Nincs semmi értelme. A csak csak a saját idejét pocsékolja...
Ha a nőnek ennél több kell, akkor ideje lecserélni a pasit. (Sokkal hamarabb kellett volna)
Ismertem hasonló párt. Ott lánykérés volt 1 év után, de a pasi se összeköltözni, se gyereket nem akart állítása szerint még nem....5 és fél évig húzták így, aztán a pasi beújított egy másik nőt, megcsalta a barátnőjét és szét is mentek.
Röviden: nincs!
Hosszabban: nincs, nincs és nincs!
imádom, itt egy kérdés és ennyi
infok? korotok? miért nem akar? dolgoztok? el tudnátok tartani magatokat stb...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!