Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok bizni egy ferfiban sem?
Teljesül a kívánságod. Azt várod, hogy vége legyen, hát vége is lesz. Ezt a másik is megérzi.
2014. szept. 27. 18:12
Félsz, hogy zuhanni fogsz. Biztos voltak már rossz tapasztalataid. Viszont kockázat nélkül nincs kapcsolat és nincs szerelem sem. Aki fél, az maradjon egyedül.
2014. szept. 27. 18:15
Az a baj, hogy negatív vagy és bevonzod. Tessék ezen változtatni és kicsit pozitívabban nézni a világot.:)
Hidd el vannak még rendes férfiak,hiszen nekem is van szerencsém ezt megtapasztalni a férjem személyében.
2014. szept. 27. 18:16
A multbeli tapasztalataid es az eloiteleteid alapjan a ferfiak megbizhatatlanok. Hogy miert alakult igy arra csak te tudod a valaszt.
Ez ellen annyit tehetsz hogy eszben tartod hogy nem minden ferfi olyan amilyennek elsore gondolod, es megprobalod minel jobban megismerni, keresd azokat a jeleket amik ellent mondanak annak hogy megbizhatatlan. Jelenleg azert gondolod ezt mert az ember automatikusan megprobalja valamelyik kategoriaval azonositani a dolgokat / embereket, es ha neked a ferfiakra csak "megbizhatatlan ferfi" kategoriad letezik akkor mindenkit ezzel azonositasz. Csinalj magadnak "megbizhato ferfi" kategoriat, dontsd el mi alapjan megbizhato valaki.
2014. szept. 27. 18:30
a kisgyerekkorodban érdemes vizsgálódni. a korai anyai kötődés sérülhetett az esetedben.
2014. szept. 27. 18:31
Nézd nem is lehet nagyon megbízni bennük. De attól még jók mindenféle dologra. Én nagyon szeretem a pasikat. De elsősorban magadban kell bízni, nem a férfiakban.
2014. szept. 27. 18:34
Nick Vujicic írta: szeresd magadat és mások is szeretni fognak. Bízz magadban.
Egy törött, homályos tükör nem ad éles képet. Úgy nézz az emberekre, ahogy szeretnéd, hogy nézzenek rád.
2014. szept. 27. 18:47
Gondolom csúnyán elbántak veled párszor. Gondolj arra, hogyha soha senkiben sem bízol, akkor egyrészt bevonzod magadnak a bajt, másrészt sosem lesz jó kapcsolatod. Meg kell tanulnod bízni az emberekben. Persze nem ész nélkül 2 randi után bárkiben, de ha valaki azt érzi rajtad, hogy csak a végét várod, akkor ott fog hagyni. Engedd el magad egy kicsit és élj a mának. Egy mosolygós, laza, vidám csajjal sokkal szívesebben tölt sok időt egy pasi. :)
2014. szept. 27. 19:08
9/15 A kérdező kommentje:
5. Nem sérült a kötődés jó a kapcsolatunk. Volt egy pár eset amikor úgy tünt hogy normális a pasi aztán kiderült hogy mégsem, pedig nem ilyen rosszfiúkkal jártam. Fene se tudja az ember már megunja a randizást is, fárasztó ez az ismerkedés.
Ugyan, be ne dőlj ennek a bevonzás dolognak! :D ha ìgy lenne én gazdag lennék!
2014. szept. 27. 19:19
Kapcsolódó kérdések: