Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom megkérte a kezem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkérte a kezem. Köves gyűrűt kaptam tőle azt a jobb kezemen kell hordani ugye? De megvettük már a karika gyűrűket is akkor azzal az esküvőig mi lesz?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utána lehet olvasgatni a gyűrű-kérdésnek, rengeteg ilyen kérdés volt már:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=44&keres..

2010. jan. 19. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Hát nekem volt jegygyűrűhöz hasonló gyűrű a gyűrűujjamon, de ettől még nem voltam menyasszony. Hülyeség, hogy abból látják, hogy menyasszony vagy. Ez mindenki saját döntése. Mi anno azért döntöttünk a kísérőgyűrű mellett, mert romantikátlannak tartotta a párom, hogy gyűrű nélkül kér meg. De nélkülem meg nem akarta kiválasztani a karikát, meg egyébként is, csak a nagy napon akartuk felhúzni.
2010. jan. 19. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

jOBB KÉZ, BAL KÉZ, MICSODA HÜLYESÉG. nEKEM IS MONDTÁK, MIKOR MENYASSZONYKÉNT A JOBB KEZEMRE HÚZTAM A GYŰRŰT, HOGY TEGYEM ÁT A BALRA, MERT MÉG NEM VAGYOK ASSZONY! Bocs, most látom hogy Caps Lock. Annyira zaklattak vele, hogy áttettem. Azóta is ott hordom, mert ott szoktam meg. Érdekes, 15 év asszonylét alatt azt meg senki nem mondta, hogy tegyem át a jobbra. Csak menyasszonyként csesztetik az embert ilyen hülyeségekkel, meg egyéb felesleges szokásokkal, amik be nem tartásán jól meg lehet sértődni családon belül.

Az esküvő egy megváltás. Vége a kiigazító, okoskodó megjegyzéseknek.

2010. jan. 20. 00:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

2vőlegényem is volt, 0házasság. Volt már köves és nem köves jegygyűrűm. Ball kézen hordtam őket, és mind a kettőnél tudták, jegyben vagyok.

Most jobb kézen hordok karikagyűrűt, és kutyát macskát nem hat meg, pedig családom van, babakocsit tologatok, benne a fiamat, kapom ám a legyeskedő pasikat:)

Sok boldogságot:)

Jegyben: ball kéz, és ér a köves jegyggyűrű, esküvő napján pedig mehet a karikagyűrű a jobb kézre, jelezve asszony vagy:)

Sőt a köves gyűrű maradhat a ball kezeden, nehogy tönkretegyék egymást a súrlódás miatt.

2010. jan. 25. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Amikor a vőlegényem megkérte a kezem, akkor kaptam tőle egy köves eljegyzési gyűrűt, amit a BAL kezemen hordok. A héten elkészülnek a karikagyűrűk. A karikagyűrűmet a bal kezemen fogom hordani, a jobbon pedig az eljegyzésit, az esküvő után pedig megfordítom:)
2010. febr. 8. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Bal gyűrűsujj, mindkettő. Esküvő után jobb gyűrűsujj, mindkettő.
2010. febr. 10. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!