Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kérjem meg a kezét?
Tudjuk utolsó, és dicsekedj még el vele, hogy már 2.5 éve együtt vagytok és kemény 1 éve házasodik is, és MÉG MINDIG jó a kapcsolatotok! HÚha!
összeköltözés nélkül semmi értelme az eljegyzésnek, nem ismeritek igazán egymást, amíg nem éltek együtt.
Nézd, vannak emberek akik képesek arra, hogy tényleges együttélés nélkül is megismerjék egymást, és tudják!, hogy mibe mennek bele. Plusz senki nem mondta, hogy kötelező 1 év után összeköltözés nélkül házasodni. Ha neked 5 év kell valakit megismerni együtt éléssel, az a te dolgod. Nekünk nem kellett ennyi. Pont.
Én nem kötöttem beléd, te se tedd. Fogadd el ha nem mindenki gondolkodik úgy ahogy te.
"Nézd, vannak emberek akik képesek arra, hogy tényleges együttélés nélkül is megismerjék egymást"
Nem, nincsenek ilyen emberek, csak olyan idióták mint te, akik még a húszas éveik elején mozognak, és ennyire naivak.
Fizikai képtelenség úgy kiismerni valakit, hogy nem éltek együtt, ugyanis kétmillió meg háromszázezer olyan szokása, hangulata van, amivel így nem szembesül a másik.
Drága, abba bele sem gondoltál hogy a járogatás, meg az összeköltözés között az ember mennyi időt tölt a párjával? Akkor gondolkodj el rajta, mert nem mindenkinél heti 2-3 összefutás dugásra a divat...Úgy valóban nem lehet valakit megismerni.
Ha több időt töltenek együtt, akkor igen, lehetséges a megismerés. Egyébként nem 2,5 éves a kapcsolatom és nem 1 év után házasodtam. Valamint nem vagyok már hú de fiatal sem.
Pont 28 másik kérdésnél elemezted ki, hogy egy évre házasodtatok és "lassan" 3 éve együtt is vagytok, szóval most akkor mikor hazudtál, akkor vagy most?
Ne haragudj, de röhejes, hogy névvel feltüntetve 26x leírod ugyanazt, legalább 50-en szóltak már neked, hogy egyszerűen buta és naiv vagy, de nem esik le.
Teljesen mindegy, hogy ti heti 4x dugtatok más meg heti 9x, nem attól ismered meg a másikat hogy eljön a gyerekszobádba néha megkukizni.
"Teljesen mindegy, hogy ti heti 4x dugtatok más meg heti 9x, nem attól ismered meg a másikat hogy eljön a gyerekszobádba néha megkukizni."
Akkor képzeld, mi nem csak dugtunk az együtt járásunk alatt:) heti 5 napot töltöttünk együtt átlagosan és kettőre hazamentünk a szülői házba mindketten. 1 év után volt tényleges összeköltözés.
Egyébként látom nem sikerült elolvasni amit írtam (ezek szerint), mert nem 1 év után házasodtunk és nem 3 éve vagyunk együtt. Ezt így honnan is szedted? Össze vissza beszélsz...legalább olvasd el az adatokat rendesen, ha meg akarsz hazudtolni valakit:)
Csak felvilágosítalak, hogy
az 5 napot töltöttünk együtt hetente, és
az "anyuciéknál ott lehetettek 5x pár órát egy héten! ", nem ugyanaz, de ne zavarjon:) Szövegértés karó...
Mert számításaim szerint az 5 nap, nem egyenlő 5x pár órával hetente.
De jó lenne ha lezárnánk ezt, mert nem arról szól a kérdés amiről te vitatkozol.
Hanem arról hogy mikor kérje meg a kérdező a barátnőjét: amire az én válaszom az volt, hogy legalább iskola befejezése után, és nem kötelező megvárni az együtt élést sem.
Ha van rá mód senki ne kössön bele a másik válaszába. Nekem más a véleményem. (ahogy más is írta már, más hasonló kérdéseknél, hogy nem kell feltétlenül várni az eljegyzéssel az együtt élésig, mert nem esküvőről van szó)
És neked is más a véleményed. Pont. Legyen elég ebből.
"Nem, nincsenek ilyen emberek, csak olyan idióták mint te, akik még a húszas éveik elején mozognak, és ennyire naivak.
Fizikai képtelenség úgy kiismerni valakit, hogy nem éltek együtt, ugyanis kétmillió meg háromszázezer olyan szokása, hangulata van, amivel így nem szembesül a másik."
De buta vagy, komolyan.. Képzeld, szüleim egy napot nem éltek együtt házasság előtt és már 27 éve boldog házasok. :)) Nekik akkor hogy sikerült? Biztos "véletlen"... Na, ennyit a kis elméletedről. Nem kell ahhoz együtt élni, hogy valakit igazán megismerjünk. Ilyen erővel a legközelebbi barátainkat sem ismerjük eléggé... Inkább az a kulcs, hogy az együtt töltött időt tartalmasan töltsék el a párok és sokat beszélgessenek. Az, hogy ma az emberek erre alig képesek az már más kérdés. De akinél ez hiányzik, ott az együttélés sem fogja megoldani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!