Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valaki adna valami ötletet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna valami ötletet hogy hogyan kérjem meg barátnőm kezét?

Figyelt kérdés

8 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Ez lest az utolsó éve egyetemen, és jövő nyáron össze szeretnénk költözni. Én meg gondoltam, hogy akkor már megkérem a kezét. De hogyan? Mit mondjak neki? Csak így simán? Vagy család előtt?

23/F

2014. aug. 3. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Lakva ismerszik meg a másik - szóval a nagy lánykérés előtt inkább tapasztaljátok meg hogy milyen hosszabb távon megoldani a már közös problémákat: számlafizetés, élelmiszer vásárlás, életcélok meghatározása.
2014. aug. 3. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

"Drágám, már 8 éve vagyunk együtt és úgy érzem eljött az ideje, hogy családot alapítsunk. Leszel a feleségem?"

Aztán, ha ő is így gondolja, elmentek megvenni a karikagyűrűket, majd esetleg ennek örömére szervezhettek egy családi vacsorát, ahová a szüleiteket, tesókat meghívjátok.

2014. aug. 3. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Elé állsz,és megkéred a kezét,majd ezt követően jöhet a hivatalos eljegyzés is.Persze csak ha elég érettnek érzed magad erre.
2014. aug. 3. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Előbb lakjatok együtt minimum egy évet, hogy tudd, képesek vagytok-e együtt lakva is működni, utána gondolj házasságra. Mert az eljegyzés igenis legyen a házasság előfutára, ne csak egy divathóbort, ha nincs mögötte valós szándék, értelmét veszti.
2014. aug. 3. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

Ne tegyél olyan ígéreteket, amiket nem tudsz megtartani.

Ha összeköltöztetek, együtt éltek már 1-2 éve, dolgoztok mindketten, eltartjátok magatokat, akkor gondold át még egyszer - fiatalok vagytok még, nagyot fogtok változni, mire teljesen felnőttök.

2014. aug. 3. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A vőlegényem esküvőfotózással foglalkozik, nagyon sokféle eljegyzésről hallottunk már: színházban, mindenki előtt; erdőben csak ketten, terített piknik mellett; családi rendezvényen, ... Ismerned kell, hogy mire vágyik: egy nyilvános dologra, vagy arra, hogy csak ketten legyetek. Nekem mécsesekből tették ki a kérdést a vőlegényem barátai azon a helyen, ahol először találkoztunk, a többiek el is bújtak arrébb, hogy az csak a mi pillanatunk lehessen. Nagy meglepetés volt. :) Én kifejezetten ilyen eljegyzésre vágytam: csak ketten, de romantikusan.

Nekünk több, mint 2 év (majdnem 3 ) telik el az eljegyzés és az esküvő között, nem kell, hogy ez azt jelentse, hogy akkor most azonnal augusztusban már házasodtok. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy eljegyeztek, kérlek ezért ne pontozzatok le. Más, mint ha csak kimondja a másik, hogy "persze, egyszer elveszlek majd" - ezzel nagy nyilvánosság előtt is felvállalja, már azon a héten vettünk Neki is gyűrűt és mindketten hordjuk.

Kinézhetsz egy ötletet akár olyan oldalakról, ahol fizetős szolgáltatásként rendelnek meg tökéletes körülményeket: például megterítenek az erdő közepén, bekészítenek egy üveg pezsgőt és 2 adag kaját. Simán segíthetnek a barátok. A gyűrű muffinba sütéséről/pezsgőbe rakásáról már hallottam rémtörténeteket.

Lehet molino is, amire kiírod a "nagy kérdést". Molino helyett lehet tábla is és valamennyiért megkérhetsz egy búvárt is a tropicariomban, hogy ússzon oda az üvegalagút falához és mutassa meg a táblát, mire visszanéz Rád, már térdelsz.

Akármit is tervezel, legyen személyre szabott, legyen Neki való. Ha odavan a ragadozómadarakért, akkor vidd el egy madarászbemutatóra és legyetek Ti a "véletlenül kiválasztottak", akik kipróbálhatják a kesztyűt és hívhatják a madarat. A madár lábán pl. bőrzacskóban lehet a gyűrű, amit leoldasz, amikor megfogod a madarat (vagy Ő fogja meg) és mehet minden élesben.

Ha bálozni szeret, akkor a tombolát intézheted úgy, hogy Hozzá kerüljön egy szépen becsomagolt doboz ("jéé, pont kihúzták a piros kocka 72-est") és amikor kibontja és kinyitja, Te már térdelsz és mondod, amit szeretnél.

Hajrá!

25/L

2014. aug. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!