Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szórakozik?
Ne haragudj, de először is, miért is vagy olyan emberrel, akiről simán el tudod képzelni, hogy csak szívat? Másodszor, ha nagyon szeretnél egy gyűrűt - direkt fogalmaztam úgy, ahogy te - , akkor vegyél magadnak egyet, mert abból amit írsz, nekem az jön le, hogy te gyűrűt-felhajtást-facebook bejegyzést szeretnél, és nem pedig összekötni az életedet a férfival, akit feltétel nélkül szeretsz és viszont (elnézést, ha túl nyálasra sikerült, nekem ezt jelenti az eljegyzés és a házasság).
Egyébként szerintem nincs fix idő, ami a gyűrűnézegetés és az eljegyzés között eltelik... A gyűrűnézegetés valószínűleg azt jelenti, hogy komolyan gondolja, de az hogy komolyan gondolja, nem jelenti azt, hogy már holnap megkér. Főleg, ha erőlteted.
Ha már évek óta együtt vagytok, akkor mitől lenne jobb a házasság?
Szépen mond el neki, hogy szeretnéd, ha vennétek közösen gyűrűt és összeházasodnátok.
Évek óta együtt vagytok, és 1 éve együtt is éltek, de te még mindig csak vársz a lánykérésre 30 felett? Miért pocsékolod az idődet?
Ha akarna, már rég elvett volna, és nem tökölne.
Nemrég hallottam több nőtől is, hogy ha a párjuk előre megmondaná, hogy meg fogja kérni a kezét, és tényleg egyértelmű lenne előre a helyzet, akkor nemet mondana, mert ha nincs meglepetés, az tönkreteszi az egész hangulatát. Nem csoda, hogy a férfiak általában igyekeznek titokban tartani a szándékot.
Saját példám alapján mondhatom, hogy valószínűleg megnyugodhatsz. Én pontosan tudtam, hogy milyen gyűrű tetszene a páromnak, viszont nem sikerült olyan helyzetet létrehoznom, amikor észrevétlenül vehettem volna méretet, ezért elárultam a szándékomat, de úgy állítottam be a helyzetet, mintha abszolút nem gondolnám komolyan. Egy-két hétig poénkodtam a dologgal, aztán mint aki megfeledkezett szándékáról, több hónapig nem hoztam elő a témát, és amikor már teljesen biztos volt benne, hogy csak szórakoztam vele, szinte már el is felejtette, akkor jött a meglepetés. Könnyen meglehet, hogy te is hasonlóra számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!