Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 és 10 gondolom ugyanaz vagy. Biztosan nagyon jó designer lennél, de a kérdezőnek ezek a gyűrűk tetszenek. Egyáltalán nem vásári darabok, baromi drága kövekből is készítenek ilyen formájú gyűrűket, csak valószínűleg te még nem láttál olyat. Én pl. nem ilyeneket hordok, de a családomban sok nőnek ez a típus tetszik, fiataloknak is.
Ha ebből a 3-ból kell választani akkor én a középsőre szavazok, mert nekem sem tetszenek az ilyen ívek, mint ami az első két gyűrűben van.
61%-os, te mekkora egy paraszt vagy....
Egyébként nekem se bejövősek, de ha választani kell, akkor a középső :)
A középső.
Ha eljegyzési gyűrűnek akarod, akkor csakis. Szinte soha nem adnak olyan gyűrűt, ami aszimmetrikus elhelyezkedésű kövekkel díszített, mert egyrészt nem szép, másrészt a szimbolika szerint nem jelent jót.
Szerintem is a középső. Egyszerű, elegáns, habár nekem elég lenne bele egy kő ami a közepén van :)
De esküvőre kell egyáltalán? :D Csak mert lehet, hogy én nem olvastam, de azt se láttam, hogy ffi kérdezi se azt, hogy eljegyzésre o.O
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igen, eljegyzésre lesz.
34/F
Még mindig nem tudok dönteni, hogy a középső vagy a jobb oldali legyen.
Középső: 2,5 gramm és 5 mm széles
Jobb: 3,2 gramm és 4,5 mm széles
Ezek alapján melyik tűnik "jobbnak"?
Sajnos nem vagyok tájékozott ebben a témában. Nem szeretnék túl kicsi, könnyű gyűrűt se venni, meg túl nagyot sem. Nem tudom mi az a "közepes" méret szélességét, súlyát tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!