Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy kérték meg a kezeteket?
Alig 1 hónapja voltunk együtt, amikor Ő felvetette, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt... de inkább én válasszam ki mert hogy méret, meg hogy ne olyat válasszon véletlenül ami nem tetszik stb... így együtt elmentünk, én is választottam, ő is.
Mikor kiértünk az üzletből, akkor el akartam kérni a gyűrűmet hogy felvegyem, de nem adta oda.. azt mondta később.
Aztán elmentünk hozzájuk, mert össze kellett pakolni néhány dolgot. Aznap később mutatott be a baráti körének egyébként.
Szóval mikor odaértünk összepakolni ahol ő lakott, bent a nappaliban elém térdelt, elmondta hogy én vagyok élete első és egyetlen szerelme, és megkérdezte leszek e a felesége:)
Én persze boldogan mondtam igent, hisz évek után végre én is szerelmes voltam - belé. Soha senki másba nem voltam...pedig kapcsolataim voltak előtte is.
24 éves voltam ekkor, ő abban a hónapban töltötte a 21-et.
Számomra romantikus volt, mert a letérdelést nem hagyta ki:) és ismert annyira hogy tudja, nekem az éttermes, vagy nyilvános lánykérés nagyon nem jön be. Ennek örültem nagyon. Plusz 15 nappal az után kért meg, hogy először lefeküdtünk, és elvesztette velem a szüzességét:D Hát ez is romantikus volt számomra:))))
Végül másfél éves kapcsolat után házasodtunk. Én 25 éves voltam akkor, a férjem pedig 22:)
Decemberben leszünk 3 éves házasok. Már csak 4 hónap:)
Fél éve voltunk együtt,elmentünk Törökországba nyaralni,utolsó napon egy étteremben megkérte a kezem.Rettentő váratlanul ért és hihetetlenül boldog voltam/vagyok.Boldogan élünk 2 éve
27/n,29/f
((Nem érdekel,hogy lepontoznak,minden lepontozómnak kívánok legalább fele ilyen jó 'lánykérést',mert az úgy is tökéletes!:) ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!