Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom meglepetésből akarja megkérni a kezem. Erről már évek óta szó van. A családom már időszerűnek tartja, amit nyíltan a tudtomra adnak. Hogy reagáljak?
Igazából ennyi év után már szerintem is időszerű lenne, párom nem akar róla beszéli, nem akarja a meglepetést elrontani.
Azért nem hozom fel soha nehogy épp nemsokára és akkor elcsesszem...
A családom eléggé rákattant a témára, hogy "mikor már, mikor már.."
Valahol meg vagyok sértődve, mert igazuk van.
Mármint a páromra vagyok megsértődve...
De persze ha kérdi mi baj, akkor nem mondhatom el, nehogy "elcsesszem a meglepetést"...
Mégis még meddig tartsam a szám?
Azt én se szeretném ha elérkeznénk oda, olyan lenne, hogy "ja biztos azért mert múlt héten szó volt róla..."
1. Ha rég együtt vagytok, és a párod tudja, hogy házasságra vágysz, és már tényleg nagyon-nagyon régóta ígérget, akkor kérdezz rá, le van most tojva az a meglepetés. Elvégre milyen meglepetés az, amit hónapokon, vagy rosszabb esetben éveken át ígérget valaki?
2. A családodnak viszont semmi köze ehhez, és minden tekintetben gáz őket belekeverni, már ne is haragudj. Ez a ti dolgotok, ne öld meg az intimitást azzal, hogy anyucira/apucira hivatkozol, hogy "de szerintük bla bla...", mert baromi hülyén jön ki.
Igazuk van a többieknek, ez így már nem lesz meglepetés, hiszen folyamatosan ezen agyalsz. Nem meglepetés lesz, hanem megkönnyebbülés, hogy "na végre!" . Vagy még az se, mert ha ennyit hiteget, ki tudja, mit akar valójában.
Meglepetés akkor lenne, ha nem beszélnétek ennyit az eljegyzésről, te nem is nagyon gondolnál rá, ő meg egy nap egy tök váratlan helyzetben eléd állna és megkérné a kezed.
Egyébként az, hogy 5 éve együtt vagytok, még nem sokat mond. Én 4 éve vagyok együtt a barátommal, de még nem gondolok az eljegyzésre, tudom, hogy odébb van - 18 évesen jöttünk össze, még mindketten tanulunk évekig, nem is élünk együtt. Jövőre mi is 5 éve leszünk együtt, de még akkor sem lesz időszerű az eljegyzés, mert azt csak akkor szeretnénk, ha már egy ideje együtt élünk, saját lábunkon állunk, stb.
De ha ti idősebbek vagytok, egy ideje együtt éltek már, mindkettőtöknek van biztos munkahelye, van pénz esküvőre, stb., akkor tényleg ideje 5 év után az eljegyzésnek.
Szerintem ha annyira akarna, már megkért volna...de lehet jobb lenne rákérdezni hogy mi a tosz van, mert csak pocsékolod az idődet, kiöregszel a gyerek témából stb...
Ja és csak annyit még, hogy ha ilyen a családod, sose fogják abbahagyni a nyüstölést...
Ha eljegyeztétek egymást, az lesz a kérdésük mikor lesz esküvő?
Ha megházasodtatok, mikor lesz gyerek? (nekünk ezt az esküvőnk után 2 héttel kérdezték először, és azóta minden évben).. egyszer majd feltűnik nekik, hogy nem tervezünk gyereket...:D
Ha lett gyerek, mikor lesz a második, a harmadik stb...?
Az ilyenek nem veszik a lapot, hogy semmi közük hozzá mert ez a ti magánéletetek!
Együtt élünk, tanulunk, dolgozunk.
Van jövedelmünk, elvileg már rég megtudta volna venni a gyűrűt ha akarta volna.
Az az igazság, hogy ez így már rég nem meglepetés szerintem se.
Szerintem úgy el van cseszve ez a része a kapcsolatunknak ahogy van.
Amit nagyon sajnálok, mert nem így akarok erre visszaemlékezni....
Meg mindig is fontos volt nekem, hogy majd meglegyen a hangulata, amihez se pénz, se drága gyűrű semmi nem kell, csak egy érzés, egy hangulat.
Nem akarom szegényt megbántani azzal, hogy ezt elmondom neki.
Talán ha átestünk rajta, és már nem lesz téma, évek múlva elmondom, hogy ezt nagyon nem így kellett volna.
És soha-de soha ne mondja egy lánynak 1,5 év után, hogy legszívesebben már most megkérném a kezed.
Előtte sose jutott eszembe, aztán jött a bogár a fülembe, azóta vártam.
Már elég uncsi, sőt inkább nem érdekel az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!