Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzést az előre megbeszéli a pár, hogy lesz vagy ez meglepetés a lány számára és nem tudnak róla?
Mire mi odáig jutottunk már rég tudtam, hogy el fog jegyezni, csak azt nem tudtam mikor.
VOltak terveink, beszéltünk a jövőről, szándékokról stb.
Normális esetben akkor lesz eljegyzés, ha odáig mélyült a kapcsolat. És ezt mindkét fél érzi. Ráadásul illik megbeszélni a közös dolgokat, célokat.
AZ lehet meglepi, hogy te pont péntek este kéred meg a kezét, de ha maga a lánykérés ténye meglepetés, akkor ott valami sántít; nem megfelelő kommunikáció, nem kölcsönös érzelmek...
A logisztikai kérdés a gyűrűméretre:
Vagy előre megbeszélitek. A legtöbb esetben így van, hiszen intim vagy egyéb pillanatokban sokan mondják, hogy "veled szeretnék élni", stb.
Vagy ha ügyes vagy, akkor méretet veszel a gyűrűjéről. Egy kúp alakú formán bejelölöd, hogy meddig csúszik le, és viszed az ékszerészhez :)
Én romantikus alkat vagyok, de a közös jövőt szeretem megbeszélni, a konkrét lánykérést viszont szeretném meglepinek :)
Falra mászok a meglepetés lánykéréstől. Ez egy komoly döntés a kapcsolatban, amit nem kéne odáig degradálni, hogy meglepit csinálunk belőle. Arra ott van a szülinap.
Én személy szerint jobban szeretném, ha megbeszélnénk, és utána megvennénk a karikagyűrűket. Így a méret miatt sem kell aggódni, a kövesgyűrű meg fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!