Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzést az előre megbeszéli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzést az előre megbeszéli a pár, hogy lesz vagy ez meglepetés a lány számára és nem tudnak róla?

Figyelt kérdés
Mert ha nem tud róla a lány akkor a fiú honnan tudja a lány gyűrű méretét és ha karikagyűrűvel történik az eljegyzés a fiú választja ki magától milyen legyen?
2014. júl. 9. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

Mire mi odáig jutottunk már rég tudtam, hogy el fog jegyezni, csak azt nem tudtam mikor.

VOltak terveink, beszéltünk a jövőről, szándékokról stb.

2014. júl. 9. 20:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi akkor majd rákérdezek ,hogy gondolja ezt
2014. júl. 9. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
A lánykérés kettesben, az a meglepetés. A többi meg a feladatok beosztása. Ha mindezt utólag közöltök a leendő anyóssal, akkor neki is meglepetés.
2014. júl. 9. 20:24
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Normális esetben akkor lesz eljegyzés, ha odáig mélyült a kapcsolat. És ezt mindkét fél érzi. Ráadásul illik megbeszélni a közös dolgokat, célokat.

AZ lehet meglepi, hogy te pont péntek este kéred meg a kezét, de ha maga a lánykérés ténye meglepetés, akkor ott valami sántít; nem megfelelő kommunikáció, nem kölcsönös érzelmek...

2014. júl. 9. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:

A logisztikai kérdés a gyűrűméretre:

Vagy előre megbeszélitek. A legtöbb esetben így van, hiszen intim vagy egyéb pillanatokban sokan mondják, hogy "veled szeretnék élni", stb.

Vagy ha ügyes vagy, akkor méretet veszel a gyűrűjéről. Egy kúp alakú formán bejelölöd, hogy meddig csúszik le, és viszed az ékszerészhez :)

Én romantikus alkat vagyok, de a közös jövőt szeretem megbeszélni, a konkrét lánykérést viszont szeretném meglepinek :)

2014. júl. 9. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Falra mászok a meglepetés lánykéréstől. Ez egy komoly döntés a kapcsolatban, amit nem kéne odáig degradálni, hogy meglepit csinálunk belőle. Arra ott van a szülinap.

Én személy szerint jobban szeretném, ha megbeszélnénk, és utána megvennénk a karikagyűrűket. Így a méret miatt sem kell aggódni, a kövesgyűrű meg fölösleges.

2014. júl. 9. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, ha meg a csaj kéri meg a barátja kezét, akkor egy erőszakos, törtető, mindenáron férjhez menni akaró liba. Ilyne kérdeésben senki nem szereti a meglepetést.
2014. júl. 9. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem emlegette a párom viccesen, hogy alakul hogy XY-né legyek, én meg mindig válaszoltam, hogy majd hiszem, ha látom. :D Tisztában vagyunk vele, hogy minden viccnek van igazságtartalma, így nyilvánvaló volt az üzenet: "hamarosan megkérem a kezed", és az én regcióm sem volt elutasító. Köves gyűrűt kaptam eljegyzésre, majd együtt választottunk karikát. :) De a kövessel el is találta az ízlésemet. :) Mivel eddig nem hordtam gyűrűt, így találomra vett egyet olyan helyen, ahol beveszik, ha nagyra sikerül. Bevették. :) Attól nem kellett tartani, hogy esetleg kicsi lesz. :D
2014. júl. 10. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!