Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen kedveskedés esik jól nektek?
Mi esne a legjobban, mivel okozhatna örömöt, meglepetést nektek a párotok? És egy átlagos ismerős fiútól, ami nem túl tolakodó, de jól esik, és tudatná veletek, hogy nyugodtan közeledhettek felé?
Főleg a második kérdés érdekelne. Én mindenkivel kedves vagyok, tisztelem a nőket, mégis engem néznek le, és a bunkó értelmi fogyatékosokat kedvelik. Ez csak általánosítás, a környezetemre, ne vegye senki magára. Sajnos nincs tapasztalatom ilyesmiben, de sokat gondolkodom hasonló dolgokon mostanában. :)
Kérlek korotokat, ha nem túl személyes írjátok oda.
Előre is köszönöm a válaszokat. :) 17/f
mondjuk ha meghív egy fagyira, annak mindig nagyon örülnék
én mivel nem nagy érték, csak egy ismerőstől se tolakodó
6-os vagyok: fáj sokaknak az igazság?:D
Viccet félretéve, sajnos tényleg így van manapság, körül kell nézni, én nyitott szemmel járok. Hosszútávon nem kifizetődő, de ez van. Egyébként tapasztalatszerzésre, hogy hogy működnek a lányok jobb, mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!