Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély eljegyzésre?
Sziasztok!
10 hónapja járunk a Kedvesemmel. Olyan életszakaszban vagyunk, amikor mindkettőnknek költözni kell különböző okoknál fogva kb fél éve múlva. Ezért az már biztos, hogy összeköltözünk, most is kvázi együtt élünk, ismerjük egymás erősségeit, gyengéit, tudjuk mit várhatunk, ha összeköltözünk. Mindketten a közös lakásvásárlásban gondolkozunk. Én már egy éve tervezem, hogy lakást veszek, de időközben Kedvesem átgondolta, és nemrégiben felvetette, hogy vegyünk közösen lakást. Ha jól értesültem a közös kölcsönhöz házasság a feltétel. A baráti körünkben a jövő héten jelentenek be egy eljegyzést. Jól godolom, hogy ez beindítja a folyamatot a közös jövő átbeszélésére (amit mindketten hasonlóan képzelünk el az eddigi beszélgetésink alapján)? Esetleg bármikor számíthatok eljegyzésre?
Válaszotokat előre is köszönöm, és tudom, az idő idővel minden kérdésre megadja a választ, de néha szükséges egy kicsit logikázni is. :-)
Kedves utolsó!
Fején találtad a szöget,én is ezt akartam írni de nem tudtam,hogy fogalmazhatnám meg,hogy ne legyek túl vulgáris:)
Neked sikerült,egyetértek a válaszoddal teljesen:)
30/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!