Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mégsem akar elvenni? Meggondol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem akar elvenni? Meggondolta volna magát?

Figyelt kérdés

Párommal megbeszéltük, hogy jövöre összeházasodunk, dátumot is kitüztünk (2015 tavasz). Nem volt konkrét lánykérés, de azt mondta, ezt még megejtjük, mert nem szeretné, ha kimaradna.

Azóta eltelt három hónap, gyürü sehol. Múltkor tettem egy-két célzást, mire közölte, hogy ne tartsam öt nyomás alatt, majd lesz gyürü. Majd múlt héten mondtam, ha már úgyis megbeszéltük, menjünk el együtt venni, probléma megoldva. Most pedig szerinte hisztériázok, és olyanokat mond, hogy nem is érti, mire jó egyeltalán a házasság, meg mióta olyan fontos ez nekem stb.

èn meg csak álltam ott értetlenül. Mindketten házasságpártiak vagyunk. (eddig úgy tudtam) Amikor megegyeztünk az esküvöben, az csak egy általános beszélgetésnek indult a jövönkröl. Az, hogy jövöre legyen, az az ő(!) ötlete volt. (Tényleg nem hisztiztem se most, se máskor. Sosem volt életcélom férjhez menni, mindig úgy gondoltam, ha eljön az "igazi", majd meglátjuk, lehet...)

Most pedig tökéletesen az az érzésem, hogy esze ágában nincs elvenni. Ha így van, azt is megbeszélhetnénk, soha nem akartam mindenáron férjhez menni. De én ezt most nem értem, és mellesleg nem érzem korrektnek a dolgot, mert én beleéltem magam, most meg még csak megbeszélni sem tudjuk a dolgot, nem hajlandó.

3 éve vagyunk együtt, 2,5 éve együtt élünk. én 28N ö 30/F

Mire véljem ezt az egészet? Egy kis szokásos pánik, vagy tényleg nem is akar elvenni? Tudom, üljünk le, beszéljük meg, de nem hajlandó. Holott egyébként mindig mindent meg tudtunk beszélni tabuk nélkül.

(Az ékezetekért itt-ott elnézést, nem magyar a billentyüzetem)

2014. jún. 26. 16:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Gondolkodj el azon, hogy amit nagyon-nagyon akarsz, azt a dolgot húzod-halasztod-e...vagy, azonnal akarod? Buta példa lesz. Megláttál egy szoknyát a kirakatban. Álmaid szoknyája. Régóta kerested. Pénzed megvan rá. Azonnal mész és megveszed, hogy végre a tiéd legyen, vagy húzod halasztod a vételt mondvacsinált indokkal? Másik példa. Van egy nemszeretem dolog, amit meg kell csinálni, bár nem életbevágóan fontos (pl okmányirodában személyi csere, ami csak 3 hónap múlva jár le). Nem szeretsz arra a környékre járni, nem szeretsz várakozni, nem szeretsz hivatalba járni, macera, különben is van ott egy kövér utálatos ügyintéző...nemdebár halasztod, hogy inkább jövő héten..majd a jövő héten...

Na, ha a pasid nagyon akarna téged, 1 percet sem várna hidd el, nem bújna ki a kérdéseid alól...azonnal akarna mindent! De nem akar...A nemszeretem dolgokat húzzuk-halasztjuk. Amit akarunk, azt azonnal akarjuk!

2014. jún. 29. 18:59
 32/33 anonim válasza:
Nem lehetséges az hogy csak anyagilag nem áll úgy jelenleg hogy gyűrűt vegyen? Vagy csak ő szeretné kiválasztani és ezért hárította el azt hogy együtt válasszatok? Én a helyedben ráhagynám és várnék tavaszig ha nem vesz el akkor közölném vele hogy azért ez nagyon rosszul esett és gondolja át legközelebb hogy mit mondd.Nekem is ígérte már a párom karácsonyra, kivártam de tudtam én hogy nem lesz gyűrű... most ugy gondolom hogy még ha adna se fogadnám el tőle mert már azóta nem olyan stabil a kapcsolatunk hogy ezt az egészet érdemes legyen elkezdeni szervezni.
2014. júl. 8. 18:32
 33/33 A kérdező kommentje:

Tegnap megkért. :-) Úgy voltam vele, hogy várok néhány hetet, aztán visszatérünk a dologra, vagy hátha szóba hozza magától. Mint kiderült,amikor kiírtam a kérdést, már megvolt a gyűrű, csak a megfelelő alkalomra vàrt, mert a lehetőségekhez mérten mégiscsak meg akart lepni. Ez sikerült is. :-)

Szóval a bolhából csináltam elefántot...

Mindenesetre köszönöm a sok választ!

2014. júl. 8. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!