Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mégsem akar elvenni? Meggondol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem akar elvenni? Meggondolta volna magát?

Figyelt kérdés

Párommal megbeszéltük, hogy jövöre összeházasodunk, dátumot is kitüztünk (2015 tavasz). Nem volt konkrét lánykérés, de azt mondta, ezt még megejtjük, mert nem szeretné, ha kimaradna.

Azóta eltelt három hónap, gyürü sehol. Múltkor tettem egy-két célzást, mire közölte, hogy ne tartsam öt nyomás alatt, majd lesz gyürü. Majd múlt héten mondtam, ha már úgyis megbeszéltük, menjünk el együtt venni, probléma megoldva. Most pedig szerinte hisztériázok, és olyanokat mond, hogy nem is érti, mire jó egyeltalán a házasság, meg mióta olyan fontos ez nekem stb.

èn meg csak álltam ott értetlenül. Mindketten házasságpártiak vagyunk. (eddig úgy tudtam) Amikor megegyeztünk az esküvöben, az csak egy általános beszélgetésnek indult a jövönkröl. Az, hogy jövöre legyen, az az ő(!) ötlete volt. (Tényleg nem hisztiztem se most, se máskor. Sosem volt életcélom férjhez menni, mindig úgy gondoltam, ha eljön az "igazi", majd meglátjuk, lehet...)

Most pedig tökéletesen az az érzésem, hogy esze ágában nincs elvenni. Ha így van, azt is megbeszélhetnénk, soha nem akartam mindenáron férjhez menni. De én ezt most nem értem, és mellesleg nem érzem korrektnek a dolgot, mert én beleéltem magam, most meg még csak megbeszélni sem tudjuk a dolgot, nem hajlandó.

3 éve vagyunk együtt, 2,5 éve együtt élünk. én 28N ö 30/F

Mire véljem ezt az egészet? Egy kis szokásos pánik, vagy tényleg nem is akar elvenni? Tudom, üljünk le, beszéljük meg, de nem hajlandó. Holott egyébként mindig mindent meg tudtunk beszélni tabuk nélkül.

(Az ékezetekért itt-ott elnézést, nem magyar a billentyüzetem)

2014. jún. 26. 16:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet meg akarta kérni a kezed, gondolt valami dátumra. Viszont azért az is gáz, hogy megbeszélitek és te célozgatsz rá, sőt követeled, hogy menjetek gyűrűt venni. Még van idő a lánykérésre.
2014. jún. 27. 07:04
 22/33 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt hogy nem hajlandó?Elhajt ha célozgatsz az esküvőre vagy hogy?

Nálunk az eljegyzés dátuma volt problémás.Akárhányszor megkérdeztem melyik szombaton legyen az eljegyzés folyton azzal jött hogy majd...meg ráérünk...stb.

Egyszer mikor jó kedve volt és nézte a tv-ét odafeküdtem mellé egy naptárral és mondtam hogy most bejelöljük a dátumot,ugy is lett.Az esküvővel ugyanigy volt annyi külömbséggel hogy ott csak megnéztük a szerencseszámunk melyik szombatra esik.

Mivel a kapcsolatunk elején kijelentette hogy ő házasságpárti,és ha minden okés akkor nem szeretné sokáig húzni a dolgot nem éreztem erőltetésnek,ha nem akarta volna akkor mondta volna.Ő ilyen tipus,kicsit nyösztetni kell ha el akarsz érni valamit,mindenben ilyen.

2014. jún. 27. 08:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szimpla pasi majré. Nálunk az összeköltözés volt ilyen. A haverok telenyomták a fejét minden hülyeséggel, hogy majd akkor vége a jóvilágnak, nem mehet sehova, mindig este időre haza kell érni, nem találkozhat a barátokkal stb. Tökre bepánikolt. Én meg már hisztis voltam az idióta lakótársak miatt, inkább vele laktam volna, miután már 2 éve az ideje nagy részét nálam töltötte. Már bőgtem a barátoknak, hogy nem is akar tőlem semmit, tökre el voltam keseredve. Aztán egyszer kifakadtam, hogy akkor hányadán állunk. Ő elmondta a félelmeit, én meg elmondtam, hogy fölösleges idegeskedés az egész, mert nem ilyen vagyok, ezt ő is tudja.

Ez a beszélgetés megnyugtatta, összeköltöztünk és rájött, hogy ez nem is olyan vészes, mint azt a "világlátott" haverjai felvázolták :)

Itt is szerintem vmi ilyesmi van a dologban, hogy pánikol. El kell mondania , hogy mitől tart, mi az ami elbizonytalanítja. Neked meg őszintén!!! el kell mondanod, hogy te mit gondolsz. (Nincs beetetés csak a gyűrű miatt, mert abból válás lesz)

Ha ugyan az a célotok, akkor ebből egy gyönyörű házasság lesz, ha nem akkor még most mondjatok búcsút egymásnak, ne húzzátok a saját magatok és a másik idejét.

2014. jún. 27. 09:11
 24/33 anonim ***** válasza:

23-as vagyok.

Azért ezt írtam le, mert nálunk meglepő módon a lánykérés és esküvőszervezés zökkenőmentes volt. Csak az összebútorozás volt a mumus, mert ott érezte úgy, hogy sérülni fog a személyi szabadsága. Mindenkinek más a "szűk keresztmetszet".

2014. jún. 27. 09:14
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk se volt gyürü,csak 8 hónappal késöbb vettük meg.

Mikor megbeszéltük hogy házasodjunk össze,kitüztük az időpontot és elmentünk lefoglalni,majd szép lassan intéztük a többit.

a gyürü miatt kár cseszegetni őt,nem az a legfontosabb az egészben.

2014. jún. 27. 11:09
 26/33 anonim válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy nem lehet vele megbeszélni? Ilyen nincs... Nyilván az van, hogy elkezdesz erről beszélni, ő meg tereli a témát, arrébb megy, leráz valamivel. Hát ne hagyd. Ennyi. Ha normális a kapcsolatotok, érezni fogja, hogy most valami komolyról akarsz komolyan beszélni vele. Pl. ha nem az esküvőről kérdezed konkrétan, hanem elmondod neki, amit ide leírtál, hogy épp emiatt a dolog miatt attól tartasz, hogy eltávolodtatok, és nem szeret már igazán. Ha ezt kimondod, akkor nem hagyhat ott, nem terelhet, nem kezdhet el másról beszélni. Vagy ha mégis, akkor az meg a bizonyítéka annak, hogy tényleg nem szeret már.
2014. jún. 27. 14:37
 27/33 anonim ***** válasza:
82%
Sztem te rontottad el az egészet azzal, hogy számonkéred. Lassan már a nők kérik meg a férfiak kezét. Szörnyű.
2014. jún. 27. 21:23
 28/33 anonim ***** válasza:

Amugy lehet naív vagyok, de szerintem meg akar ő kérni (hisz megmondta h megfog) csak ha tényleg nyomás alatt erzi magát az rossz.. így megse tud lepni mert folyton ott csung a levegőbe a téma meg az az érzés h te "elvárod". (Ami lehet nincs így de ezt érezheti a párod)

Szerintem egy időre jegeld a témát, ne hozd fel tégy úgy mintha "elfelejtetted volna az egészet", és szerintem akkor 100000% hogy megkér és büszke lesz magára hogy milyen váratlanul meglepett.

Tüzd ki magadnak viszont hogyha x honap után nem teszi fel a kerdést egyszerűen rákerdezel, nem szamot kérően csak mint ahogy 2 felnőtt ember kommunikálni szokott.. hisz azert 2015 messze van de elég sok szervezést igényel az esküvő szóval jogos lesz a téma felhozása idővel

Hajrá :)

2014. jún. 29. 03:19
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az a véleményem, nyugodtan lehet lepontozni, de nehogy már az legyen az alap felállás, hogy leánykát hitegetik, míg ő reszkető térdekkel vár az Úr kinyilatkoztatására! Együtt akartok élni, vagy sem? Neked is ugyanannyi jogod van tudni a párod elképzeléseiről, mint neki a tiedről. Nem a 17. században élünk.

Kérdezz rá, hogy mit akar! Egyem a kis lelkét! Csak mert pasi, fehér kesztyűben lehet csak hozzá kérdést intézni, míg ő simán leráz?

Állj oda, elég vérett a kapcsolatotok, és kérdezd meg fasce to face, want you merry me?

Ha nemet mond, akkor gondolkozz el. Ha igent, akkor ne 5 év múlva. Ilyen egyszerű. Minek túlbonyolítani. Csak mert nő vagy? Akkor játszhat veled?

2014. jún. 29. 07:29
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tuti nem kéne egy "kitaktikázott" házasság!.

Akar téged vagy sem?

Én közelről sem lennék ilyen türelmes. Miért? Ő figyel rád ebben a kérdésben? A fenéket! Eljátsza a Nagyurat, akinek kegygyakorlás, hogy elveszi a nőt. Nos, ez nálam nem játszik, vagy ő is akarja, vagy én sem.

2014. jún. 29. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!