Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem el a lány kezét a szüleitől?
A párom családjánál szokás, hogy a fiú elkéri a lány kezét a szülőktől.De fogalmam sincs mit mondjak, hogy csináljam!!!(A lánykérést a párom szülinapján, családi kőrben tervezem)Segítsetek valamit kitalálni!!!
Köszi
Gondolom, már sejtik, sőt, az a jó, ha a barátnőd előre felkészíti őket.
Anyukájának és neki vigyél egy-egy nagy csokor virágot, apukájának valami jobb italt. Nem kellenek nagy szavak, úgyis sírásba vagy nevetésbe torkollik az egész. Nálunk legalábbis így volt két éve, és azóta is nagyon szép élmény.
szia!
az én párom egyszerűen ennyit mondott a szüleimnek kb.:
szeretném, ha a lányukat hozzám adnák feleségül, vigyázok rá és boldoggá fogom tenni. nagyon szeretem és mindig vele leszek.
anyukám meghatódott rögtön!
egy csokor meg egy pezsgő/behűtött/ és sinen vagy!
sok boldogságot
Az én testvérem úgy kérte meg a barátnője kezét a szülinapján, hogy mondta a szüleinknek, a lány szüleinek, mi lenne, ha... de a lánynak egy szót se. Annyit kértek, öltözzön fel szépen, kapott egy szép nagyon csokor virágot. (lánykérés után)
Apóspajtinak meg annyit mondott, kb. hogy xy bá, (vagy akármi) szeretném megkérni a lánya kezét, és boldoggá tenni.
Szia!
Nem egy ördöngös feladat elhiheted. Az hogy szülinapot választottál, az egy remek alkalom arra hogy megkérdd a barátnőd kezét!
Talán ez segít neked:
A nőhöz.
Nehéz most beszélnem, hisz izgatott vagyok,
De a lényeget illetően, kétséget nem hagyok.
S bár most izgulok kicsit, de kérdezni nem félek,
Hisz úgy lesz teljes életem, ha majd veled élek.
Édesapád előtt, most válaszolj hát nekem,
Hozzám jössz e feleségül, s élnél e velem ? / Itt a nő nem árt, ha igent mond./
Aztán az apjához.
Boldogság volt hallanom az imént a választ,
Amit én most teszek, az már nem is fáraszt.
Ha az ember a kérdésre az IGEN választ kapja,
Fontos még,hogy mindehhez mit szól a nő apja.
Ezért hát kérdezem, most tisztelettel tőle,
Adja e rá áldását, hogy én legyek a vője ?
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!