Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nemesacél eljegyzési gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemesacél eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés

Linkelek egy példát: [link]

Mi a véleményetek? Nem vagyok elkényeztetve, de ha nemesfém gyűrűt akarnék, akkor fehéraranyat szeretnék, erre viszont valószínűleg soha nem lesz pénzünk. Mit gondoltok, nagyon pórias lenne a nemesacél jeggyűrű? Illetve mennyire tartós ez az anyag? Nem kopik el, nem fakul ki? Gyanúsan olcsó, nem?

2014. máj. 19. 12:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, szerinted tényleg csak akkor lehet komoly a férfi szándéka, ha a gyűrű összege elér egy általad felállított szintet? Szegény párod.... Nem tudom, hány éves vagy, de ilyen hozzáállással neked még nem való házasság.

Eszmei értékről nem hallottál még? Fogadni mernék, hogy más nő/menyasszony a világ legdrágább kincseként tartaná számon a "bóvli" gyűrűjét, mert nem azt látná benne, hogy na, ez csak egy napi fizetésbe került, hanem azt, amit igazán képvisel. A szeretett férfi szándékát arra, hogy hivatalosan is együtt éljék le az életüket.

Milyen küzdelmet akarsz? Három havi fizetését költse a gyűrűdre? Vállaljon másod állást? Dolgozzon napi 24 órát heti 7 napon? Raboljon bankot? Ez tetszene? Aztán majd te kegyes leszel igent mondani? Még is mi vagy te, valamiféle királylány? És te mit teszel azért, hogy megkérjen?

Számodra akkor lesz jó döntés a házasság, ha megfelelő összeget virít eléd a pasi? Te nem férjet akarsz, hanem egy jó partit. Nem kicsit vagy anyagias.

A következő mi lesz? Nem kapod meg a hatfogatos fehér hintót, lefújod az esküvőt?

Kérlek,mutasd meg ezt a kérdésedet a párodnak és utána írd meg, hogy mit szólt a hozzáállásodhoz.

2014. jún. 10. 12:22
 12/28 anonim ***** válasza:
58%

Én vagyok aki írta a nemesacél vs ezüst postot

Az utóbb feltedd kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni, nem értek ehhez.

De ahhoz igen, hogy valószínűleg az ilyen típusú embereknek nem való a nemesacél, mint amilyen te vagy.

Nyílván nézhet ki tökéletesen, adhatják szívből, lehet jó 90 éves korodig, neked akkor is egy "ócskavas" mert nemesacél.

Valahogy én nem magamon szeretem hordani, mutogatni a vagyonom, inkább berakom a bankba...

De tényleg felejtsd el a nemesacélt, vetess vele inkább fehéraranyat... úgyis azon járna az agyad, hogy értéktelen franc, ami rajtad van. Csak nehogy utána az legyen a probléma, hogy azt hiszik ezüst.

Szóval inkább sárgaarany, és akkor azért megdolgozott, van rajtad x tíz/száz ezer forint

2014. jún. 10. 22:36
 13/28 A kérdező kommentje:

Hát tartsatok amilyennek akartok, úgy sem tudtok rólam semmit, és amúgy meg a párom a kezdetektől olvassa ezt az oldalt, szóval erről ennyit.

Igenis harcoljon meg értem, és igenis tiszteljen meg azzal hogy megdolgozik a gyűrűért. Ha erre nem képes, gyerekért se fog többet dolgozni.

2014. jún. 10. 23:42
 14/28 anonim ***** válasza:
46%

Kíváncsi vagyok, hogy tényleg olvassa-e konkrétan ezt a kérdést és a válaszokat!

Ha igen, nagy balek!

Nekem nem kellenél, az tuti, lehetsz akármilyen szép.

Amúgy ott az aranydiszkont weblapja, van 18-20 ezer forintért sima, valódi 14k-s fehérarany gyűrű, ha annyira azt szeretnél. persze ha brilleset, vagy gyémántosat kicsit még be kell fogni a kedves párodat az igás lovak mellé!

2014. jún. 11. 12:26
 15/28 anonim ***** válasza:
23%

Neked csak ez egy tárgy, amit szeretnéd, hogy többszázezres értékű legyen, és biztos vagyok benne, hogy nem csak szerényen ellefegne az ujjadon, hanem azért kell, hogy te eldicsekedj vele...

Nagyon jól illik az itteni nickneved a hozzáállásodhoz!

Had kérdezzem meg, milyen életszínvonal között élsz? Egyet mondok, ismerek olyat itt, aki MILLIÁRDOS, és MINDEN ÉKSZERE nemesacél, vagy max ezüst. Nincsen neki egy arany ékszere sem.

Ezen gondolkodj el.

2014. jún. 11. 12:31
 16/28 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, te mit adsz cserébe azért az elvárt küzdelemért? Mert tudod, azért a nőnek is tennie kell, hogy egyáltalán megkérjék a kezét és ezt most nőként mondom neked. Neked tényleg csak az anyagiak számítanak? Te mennyit dolgozol meg azért a gyűrűért? Mert azért szerintem a jegygyűrűt, amit mindketten hordani fogtok, azt azért illene felesben fizetni. Vagy mindent fizessen a párod? A gyűrűt, az esküvőt, a lakást, a kocsit, a nyaralást? És hol van ebben a te részed? Te mit fogsz csinálni?

Még egyszer megkérdezem. Szerinted hány havi fizetését kellene a gyűrűre költeni? És azért egy gyereket ne vegyünk már egy kalap alá egy "csecsebecsével"... Van aki elvből nem költ egy bizonyos összegnél többet ékszerre (vagy bármire) pedig megtehetné, de a gyerek az más, érte az ember az utolsó fillérét is feláldozná. És tudod van különbség aközött, hogy az ember a gyerekéért, családjáért gürizik, vagy egy olyan dologért, aminek igazából eszmei értéke kellene hogy legyen, de hát a barinő nem hajlandó akármilyen gyűrűt viselni, mert ő csak a csóróságot látja benne, nem pedig az elköteleződést.

2014. jún. 11. 12:45
 17/28 A kérdező kommentje:
Mivel a válaszaitoknak semmi köze a feltett kérdésemhez, és egyáltalán nem is hasznosak, így jelentettem őket. Nem erről kérdeztem, úgyhogy vegyetek vissza.
2014. jún. 11. 23:22
 18/28 anonim ***** válasza:
28%

ha egyszer olyan helyzetbe kerültök, hogy nem lesz pénzetek, te nagyon nagy bajba leszel.

szerintem inkább keres valami pénzes f @szit, ha jól nézel ki, talán sikerülhet, ha eszedért nem is fog szeretni az biztos.

2014. jún. 13. 15:33
 19/28 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező, akkor fogsz te gyűrűt látni az ujjadon, ha magad veszed meg. Remélem.
2014. jún. 13. 17:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg úgy nézünk ki hogy kettőnk közül én dolgozom többet, tehát megint benéztétek.
2014. jún. 13. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!