Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyűrű lenne erre a legalkalmasabb lánykérésre?
Párom kezét a saját születésnapomon kérem meg (nekem ez lesz az ajándék). Titan vagy wolfram karikagyűrűvel szeretném megkérni.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Sajnálom, de nagyon nem tetszenek.
Eleve nem szeretem én sem a wolfrámot és társait, de ha nektek ez tetszik, még hagyján. De ezek mind akkora bumszli tömbök, mint amekkora fülbevalók a cigánylányok fülébe szoktak kolompolni. Egyszerűen ízléstelenek.
Ha már valami modern, én ilyen irányban keresgélnék:
Jó, ezek is inkább az anyacsavarra hasonlítanak mint karikagyűrűre, de egy fokkal jobbak talán.
Szia .Én férfi vagyok ,de nekem sem jönnek be ezek a gyűrűk . Az áruk miatt gondolkodsz ezekben ? Ha megfogadsz egy tanácsot ,inkább gyűjtögess még pénzt ,az sem gáz ha csúszik az eljegyzés ,de olyan gyűrűt vegyél ,amitől tátva marad a párod szája .Ne sajnáld rá a pénzt ,hisz elvileg egy életre veszed a gyűrűket . Ezek a gyűrűk kb semmilyenek ! Már ne haragudj ,nem akarok sértő lenni .Vagy vegyél egy eljegyzési gyűrűt és a karikákat majd kiválasztjátok közösen . Ha ragaszkodsz a titánhoz az is van itt,de olyanok ,amik tényleg szépek : pl. : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!