Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ilyen ellentmondásnál mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ellentmondásnál mi a teendő?

Figyelt kérdés

-Imádod a párod, Ő életed szerelme, és Ő is így érez irántad.

-Ezt a kapcsolatotok is bizonyítja (hosszú évek óta együtt vagytok, szinte minden tökéletes, vitákról még csak beszélni sem lehet, olyan ritkák)

-Te vágysz eljegyzésre (főleg, hogy már több, mint 8 éve együtt vagytok és nagyon szerelmes vagy), Ő viszont mindig is ellene volt, és nem hisz ebben, annak ellenére, hogy nagyon szeret.

Emiatt van, hogy hetekig/hónapokig eszedbe sem jut, majd újra és újra előtör a vágy, hogy Ti miért nem?:( Te mit tennél? Annyira fáj, amikor barátokat, ismerősöket hallok tervezgetni, vagy meg is történik az eljegyzésük, hogy mi miért nem? (De ezt mind csak magamban kérdezem, mert soha nem akarnám, hogy csak azért jegyezzen el, mert én szeretném, Ő viszont nem) Mikor annyira jó minden. És tudom, hogy Ő is velem tervezi a jövőjét, mert nagyon sok tervét elmondja, mit hogyan szeretne, és mindig Ő kezdeményezi a témát, de ez soha nincs közte. Tehát egyáltalán nem vagyok bizonytalan a kapcsolatunkban, hogy esetleg nem én vagyok neki az igazi.

Imádom, de mindig ez a kérdés kavarog bennem:miért nem élhetjük mi is át azt, amit más szerelmes párok? mi miért nem?

N

2014. ápr. 17. 21:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

de igen a házasság hibája

valszeg ha a barátom nem adja be a derekát akkor még ma is egy normális csaj lenne

vagy max szépen elváltak volna az útjaik

2014. ápr. 23. 10:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Az a kapcsolat ahol valakinek meg kell játszania magát, és nem mutathatja az igazi énjét, különben a társa elhagyná...mert nem viseli el, halálra van ítélve. És előbb utóbb kibukik mindig az ilyesmi. Ostobaság a házasság intézményét hibáztatni, amikor nyilvánvalóan bennük volt a hiba, mert nem ismerték meg egymást eléggé.
2014. ápr. 23. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!