Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ilyen ellentmondásnál mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ellentmondásnál mi a teendő?

Figyelt kérdés

-Imádod a párod, Ő életed szerelme, és Ő is így érez irántad.

-Ezt a kapcsolatotok is bizonyítja (hosszú évek óta együtt vagytok, szinte minden tökéletes, vitákról még csak beszélni sem lehet, olyan ritkák)

-Te vágysz eljegyzésre (főleg, hogy már több, mint 8 éve együtt vagytok és nagyon szerelmes vagy), Ő viszont mindig is ellene volt, és nem hisz ebben, annak ellenére, hogy nagyon szeret.

Emiatt van, hogy hetekig/hónapokig eszedbe sem jut, majd újra és újra előtör a vágy, hogy Ti miért nem?:( Te mit tennél? Annyira fáj, amikor barátokat, ismerősöket hallok tervezgetni, vagy meg is történik az eljegyzésük, hogy mi miért nem? (De ezt mind csak magamban kérdezem, mert soha nem akarnám, hogy csak azért jegyezzen el, mert én szeretném, Ő viszont nem) Mikor annyira jó minden. És tudom, hogy Ő is velem tervezi a jövőjét, mert nagyon sok tervét elmondja, mit hogyan szeretne, és mindig Ő kezdeményezi a témát, de ez soha nincs közte. Tehát egyáltalán nem vagyok bizonytalan a kapcsolatunkban, hogy esetleg nem én vagyok neki az igazi.

Imádom, de mindig ez a kérdés kavarog bennem:miért nem élhetjük mi is át azt, amit más szerelmes párok? mi miért nem?

N

2014. ápr. 17. 21:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%

Idiótaságra nincs gyógyszer.

Hagyjál békét szerencsétlen barátodnak, ha csak nen akarod elb#szni a kapcsolatot az állandó "vegyél el" hisztiddel.

Nincs itt ellentmondás, csak némi agybaj nálad.

2014. ápr. 18. 08:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon hasonló a helyzet, azzal a különbséggel, hogy én (nő) nem akarom házasodni.

Semmilyen formában nem vagyok vallásos, tehát a házasság spirituális része nem érint, egyéb tekintetben pedig egy gazdasági szerződésnek tartom.

Persze adódhat olyan helyzet, amikor valamiért célszerű megkötni ezt a szerződést, ilyen esetben házasodnék is.

Egyébként meg nem tartom fontosnak. Nem gondolom, hogy fokmérője lenne ez a szerelmemnek, vagy bizonyítéka a ragaszkodásomnak.

Az anyagi dolgokkal meg úgy vagyok, hogy hiszem, a szerelmem nem gondolná a sajátjának azt, ami egyébként közös akkor sem, ha a kapcsolatunk véget érne. Meglehet, hogy tévedek, de én nem az a típus vagyok, aki mindig a legrosszabbra készül. :)

Gyűrűt azért húztunk, mert az mindkettőnk szerint szép szimbólum, meg buliztunk is egyet, ha már összejöttünk.

28/N

2014. ápr. 18. 08:43
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
Már annyira unalmasak az ilyen kérdések :S:S Örülj, hogy jól megvagytok és megtaláltad az igazit. Én nem rég házasodtam, de ha nem történt volna meg, az sem zavart volna.
2014. ápr. 18. 09:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
7:52-es. A te verziód is csak abban az esetben működik, ha mindkét fél azonos gondolkodásmóddal bír ebben a kérdésben. Ha az egyiknek fontos a házasság intézménye, a másiknak nem, és nem jutnak dűlőre, akkor jobb elengedni egymást, hogy mindenki találhasson magának olyan partnert, aki megfelel neki. Akkor van baj, ha erről nem tudnak beszélni, és nem ismerik be, hogy mást akarnak az élettől...
2014. ápr. 18. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:

"volt amelyik 5-6 év után házasodtak össze az akkori barátnővel - amint megvolt az esküvő az addig jó kapcsolat rohamosan ment tönkre"

:D ezen jót röhögtem.... az a kapcsolat nem azért ment tönkre mert összeházasodtak, hanem azért mert előtte is voltak problémák, és azt hitték, ha összeházasodnak, azzal megoldódik a dolog...holott, csak homokba dugták a fejüket.

dettó ugyanez volt sógornőmékkel, csak ők kevesebbet vártak a házassággal. 8 hónap járás, amiben a csaj folyamatosan csalta a párját, plusz folyamatosak voltak a veszekedések. Majd összeházasodtak. eltelt 4 év. Most már mindketten csalják egymást mert a pasiból kihalt még az a szerelem is amit érzett, mert megtudta milyen a csaj valójában. A lány meg sose volt szerelmes a férjébe...ezt amúgy mindenki tudta a családban... 1 héttel az esküvő előtt még az is szóba jött, hogy lemondja az egészet, mert nem volt biztos benne, hogy vele akarja leélni az életét...

úgy két éve még az is felmerült, hogy vállaljanak közös gyereket, hátha attól jobb lesz, de abból szerencsére még nem lett semmi, a csaj nem akarja lefoglalni magát... abban a családban az a gyerek lelki beteg lenne...így is hallom unokahúgomat, (sógornőm lányát) mondani sokszor hogy mindig veszekednek meg kiabálnak, és fél...

Szóval ha a kapcsolat egy kalap szar, akkor a házasság is az lesz...ennyi.

Kérdező: nem tudom hány éves vagy.. 8 év kapcsolattal a hátad mögött gondolom harmincas lehetsz. Hacsak nem tinikorodban kezdődött a kapcsolat. Gondold át mennyire fontos a házasság neked. Mert ha fontos, de lemondasz róla, akkor boldogtalan leszel...és esetleg pár év múlva a párod otthagy egy másikért, hisz nem kötelezte el magát melletted. Még a szándék sincs meg benne...

Én biztos nem maradnék ilyen kapcsolatban...számomra az igazi azt is jelenti, hogy ugyanazt kell akarnunk. Jelen esetben házasságot.

2014. ápr. 18. 16:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hány évesek vagytok? Kicsit más a gyerek fekvése, ha mondjuk 16 évesen jöttetek össze. Bár ha a barátod alapból nem hajlandó a házasságra, talán ez mindegy is. Én a helyedben leülnék megbeszélni vele, hogy ez nekem fontos, aztán a reakciójától tenném függővé a továbbiakat.
2014. ápr. 19. 09:48
 17/22 anonim ***** válasza:

"volt amelyik 5-6 év után házasodtak össze az akkori barátnővel - amint megvolt az esküvő az addig jó kapcsolat rohamosan ment tönkre"

:D ezen jót röhögtem.... az a kapcsolat nem azért ment tönkre mert összeházasodtak, hanem azért mert előtte is voltak problémák, és azt hitték, ha összeházasodnak, azzal megoldódik a dolog...holott, csak homokba dugták a fejüket.

pedig nem ez volt az oka

hanem a az addig normális csaj elkezdte kisajátítani a pasit magának

pl nem jöhetett át hozzánk sörözni és grillezni ami egy rendszeres dolog volt (és most is az) - nem nem itták le magukat egyszer sem :-)

lévén akkor már nálunk megvolt az első gyerek és egy másik párnál is volt már - ok ők tiniszerelemként maradtak együtt

mindig kitalált valamit h ne kelljen velünk lennie

a csaj akarta a házasságot - na most 24 éves korára elmondhatta h elvált

a végén még terhességgel is zsarolta a srácot - szerencsére nem volt igaz :-)

2014. ápr. 19. 20:21
 18/22 anonim ***** válasza:

És szerinted a házasságtól vált egy szemét hisztis kisajátítós libává a csaj, mi? :) Igen, így van, házasság után inden nő ilyenné válik, igazad van :D

Istenem, ekkora hülyét, mint te.

2014. ápr. 19. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:

biztos h nem minden nő sőt én simán elhiszem h ők a kisebbség

de van egy fajta nő típus aki igen

aki az elején a rendes megértő laza barátnő aki eljátssza h a pasi az erős ügyes ö meg olyan kis törékeny lányka

a végén meg kiderül h mégsem mikor már "megvan szerezve" a pasi

de annyira menő lett házasodni vagyis inkább egy hatalmas nagy esküvőt tartani akár milliókból is h villoghassanak a többi csaj/barátnő előtt

valahogy úgy érzem h ez a fontos az egészben és nem az h holtomiglan együtt

2014. ápr. 20. 17:11
 20/22 anonim ***** válasza:
hát éppen ez az, hogy a csaj megjátszotta magát... mindig is a kisajátítós házisárkány volt az igazi énje... de ez jellemhiba, és nem a házasság intézményének a hibája.
2014. ápr. 20. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!