Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan buknék ki lelkileg?
Ugyan hagyjuk már ezt az 5 év alatt már régen megtehette volna dumát. Persze, nyilván így van, csakhogy vegyük figyelembe azt is, hogy a kérdező 17 éves volt, mikor összejöttek. Ez azért nem utolsó szempont. Kérte volna meg egy év járás után, mikor még semmi kilátásuk nincs rá, hogy a közeljövőben össze is tudjanak házasodni?
Akkor ilyen szempontból engem is "váratnak" lassan 7 éve. Csakhogy én meg 16 éves voltam, mikor összejöttünk és jó pár évig eszembe se jutott, hogy lassan illene már, hogy megkérje a kezem. Mert hiába vagyunk együtt régóta, akkor is csak most kezd aktuálissá válni a dolog, hogy mindketten végeztünk a sulival és munkát is sikerült találnunk. Eddig kb felesleges lett volna.
Kérdező! Ha a párod nyíltan beszél veled a házasságról, helyszínt néztetek és nagyjából az időpont is megvan, amiről már a család is tud, be ne vedd a károgók szövegét. Egy férfi nem viselkedik így, ha nem gondolja komolyan, amit mondott. Az, hogy jövő héten kér-e meg, vagy 1-2 hónappal később, az ebből a szempontból már majdnem mindegy. Ne pörögj a témán annyira, tényleg foglalkozz inkább azzal, hogy minél több időt tudj édesapáddal tölteni. A többit meg bízd rá a párodra, hadd döntse el, hogy mikor szeretné konkrétan. Ha azt látja, hogy foggal-körömmel ragaszkodsz a mielőbbi eljegyzéshez, még a végén elriasztod.
23N
20/22
Persze már 19 évesen megkérhette volna, semmi komolysággal gyerek fejjel, mi értelme annak?
Persze tudom facebookon lehetne akkor mutogatni de ennél már érjen többet a jegyesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!