Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jogosan buknék ki lelkileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan buknék ki lelkileg?

Figyelt kérdés
5 és fél éve vagyunk együtt. Már többször hitegetett, hogy megkér. Január elején megint szóba került a téma, úgy tűnt most talán tényleg komolyan gondolja. Azt is megbeszéltük hogy jövőre lesz az esküvő. Mindegyőnk hagyomány kedvelő és teljesen megbeszélt dolog számunkra, hogy édesapámtól kér meg előbb. Sajnos időközben úgy hozta a sors, hogy édesapám nagyon megbetegedett szinte állandóan kórházban van, úgy néz ki a jövőhetet itthon tölti, de utána újra kórházba kell mennie kezelések miatt. A párom is tudja jól, hogy ha elkezdik apukám kezelését utána teljesen lefog gyengülni. Magyarul vagy jövőhéten elkér édesapámtól vagy nem igazán lesz már rá alakalma egy éven belül. Mostanában rákapott a bulikra. Úgy érzem nem fog megkérni. Már annyira sokszor hitegetett, hogy félek teljesen ki fogok bukni, most amúgy is nagyon nehéz nekem apa miatt:(
2014. ápr. 9. 12:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%

Ugyan hagyjuk már ezt az 5 év alatt már régen megtehette volna dumát. Persze, nyilván így van, csakhogy vegyük figyelembe azt is, hogy a kérdező 17 éves volt, mikor összejöttek. Ez azért nem utolsó szempont. Kérte volna meg egy év járás után, mikor még semmi kilátásuk nincs rá, hogy a közeljövőben össze is tudjanak házasodni?

Akkor ilyen szempontból engem is "váratnak" lassan 7 éve. Csakhogy én meg 16 éves voltam, mikor összejöttünk és jó pár évig eszembe se jutott, hogy lassan illene már, hogy megkérje a kezem. Mert hiába vagyunk együtt régóta, akkor is csak most kezd aktuálissá válni a dolog, hogy mindketten végeztünk a sulival és munkát is sikerült találnunk. Eddig kb felesleges lett volna.

Kérdező! Ha a párod nyíltan beszél veled a házasságról, helyszínt néztetek és nagyjából az időpont is megvan, amiről már a család is tud, be ne vedd a károgók szövegét. Egy férfi nem viselkedik így, ha nem gondolja komolyan, amit mondott. Az, hogy jövő héten kér-e meg, vagy 1-2 hónappal később, az ebből a szempontból már majdnem mindegy. Ne pörögj a témán annyira, tényleg foglalkozz inkább azzal, hogy minél több időt tudj édesapáddal tölteni. A többit meg bízd rá a párodra, hadd döntse el, hogy mikor szeretné konkrétan. Ha azt látja, hogy foggal-körömmel ragaszkodsz a mielőbbi eljegyzéshez, még a végén elriasztod.

23N

2014. ápr. 9. 17:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Kérdező inkább apukád egészsége miatt aggódj ne ilyen baromság miatt, nem egy árú vagy amire engedély kell a birtokláshoz az előző tulajtól.
2014. ápr. 9. 19:03
 23/25 anonim ***** válasza:

20/22

Persze már 19 évesen megkérhette volna, semmi komolysággal gyerek fejjel, mi értelme annak?

Persze tudom facebookon lehetne akkor mutogatni de ennél már érjen többet a jegyesség.

2014. ápr. 9. 19:10
 24/25 anonim ***** válasza:
20.-as vagyok. nem csak én írtam hogy ha a pasi akarná már rég elvehette volna, és NEM CSAK HITEGETNÉ. Szóval miért is pont az én válaszomba kellett belekötni?
2014. ápr. 9. 19:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Tökmindegy hülyeség attól a tiéd is.
2014. ápr. 9. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!