Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jogosan buknék ki lelkileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan buknék ki lelkileg?

Figyelt kérdés
5 és fél éve vagyunk együtt. Már többször hitegetett, hogy megkér. Január elején megint szóba került a téma, úgy tűnt most talán tényleg komolyan gondolja. Azt is megbeszéltük hogy jövőre lesz az esküvő. Mindegyőnk hagyomány kedvelő és teljesen megbeszélt dolog számunkra, hogy édesapámtól kér meg előbb. Sajnos időközben úgy hozta a sors, hogy édesapám nagyon megbetegedett szinte állandóan kórházban van, úgy néz ki a jövőhetet itthon tölti, de utána újra kórházba kell mennie kezelések miatt. A párom is tudja jól, hogy ha elkezdik apukám kezelését utána teljesen lefog gyengülni. Magyarul vagy jövőhéten elkér édesapámtól vagy nem igazán lesz már rá alakalma egy éven belül. Mostanában rákapott a bulikra. Úgy érzem nem fog megkérni. Már annyira sokszor hitegetett, hogy félek teljesen ki fogok bukni, most amúgy is nagyon nehéz nekem apa miatt:(
2014. ápr. 9. 12:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj, hogy nem szólt semmit.

Ha ő is akarná, akkor nem esett volna nehezére mondani, hogy oké, akkor így-úgy, ekkor és akkor csináljuk.

Nyilván azért nem mondott semmit, mert csak olyat tudott volna mondani, amit te nem szívesen hallanál.

2014. ápr. 9. 12:25
 12/25 anonim ***** válasza:
19%

Tudod, mikor kéri meg egy férfi a nő kezét?

Ha a nő szája már elfáradt.

Bunkó hasonlat, de értsd jól.

2014. ápr. 9. 12:31
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem hisztiztem ki, ő hozza fel mindig a témát.

Egyikünknek sem ez az első kapcsolat semmilyen téren.

10-es köszönöm , hogy igazán átérezted a helyzetem...

Gondolom ha neked azt mondanák az orvosok hogy 10százalék esély van apukád teljes gyógyulásra akkor azt akarnád hogy ne legyen melletted még utoljára ilyenkor. Remélem neked ezt soha nem kell átérezned....

2014. ápr. 9. 12:31
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem egy roppant megalazo helyzetbe hoztad magad a hazassag kunyeralassal.

Nö vagy, es ugy illik h a pasi terden allva kerje meg a kezed!

Nem ugy h kizsarolod. Ebböl biztos erzed os, h sok örömöd nincs egy ilyen helyzetböl.

Most is szomoru vagy. Nökent mondom, h megalazod sajat magad

Hol a nöi buszkeseged?

Es ha skerul is kitaposni belöle a hazassagot, nem lesz benne köszönet, majd ha valami nem felel meg , hallgathatod h " te akartad " , es a gyereket is igy akarod bevallalni?

Egyedul akarni nem tul egeszseges

2014. ápr. 9. 12:32
 15/25 anonim ***** válasza:
70%
Átárzem a helyzeted olyan szempontból, hogy borzastó az, ha egy szeretted ilyen súlyos beteg és kívánom azt, hogy minél hamarabb meggyógyuljon DE ha nekem azt mondanák, hogy apámnak 10 % esélye van a gyógyulásra, akkor VELE töltenék el minél több időt, nem pedig amiatt aggódnék és hisztiznék, hogy márpedig kérjék meg a kezem. Nem hinném, hogy apádnak most ez lenen a legnagyobb gondja, hogy eljegyzenek téged vagy sem. Nyilván nagyon romantikus és szép elképzelés, hogy apukád átéljen veled egy ilyen dolgot, de véleményme szerint akkor sem ennek kéne lenni a legfontosabbnak most. Aztán ha megkéri a kezed apud előtt, de bőszen fogod majd szervezni az esküvőt, amíg apádat kezelik?
2014. ápr. 9. 12:42
 16/25 anonim ***** válasza:
98%

Igy van, igaza van az utolsonak, h apukaddal törödj , nem egy senkihazival, aki ma van, holnap mar nincs!

Apukaddal az utolso lehetöseg idöt tölteni es kesöbb banni fogod h nem vele foglalkoztal , hanem egy komolytalan pasival.

En helyedben , a mai eszemmel megvarnam, h megkerjek a kezem es ha senki nem tenne meg, inkabb egyedul maradnek, mintsabb kapaszkodjak egy unott pasiba

2014. ápr. 9. 12:53
 17/25 A kérdező kommentje:
16-os igazad lehet...
2014. ápr. 9. 12:57
 18/25 anonim ***** válasza:
52%

A 10-nek abszolút igaza van, nem értem miért tört be ennyire a fejed a válasza miatt!

Nekem kicsit olyan, mintha apukád betegsége révén akarnák megsürgettetni az eljegyzésed!

Inkább vele foglalkozz, akinél ennyit kell cirkuszolni valamiért, abból jó nem lesz!

2014. ápr. 9. 13:12
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
akarnák= akarnád
2014. ápr. 9. 13:14
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

Ha igazán szeretne ez a pasi, és el akarna venni feleségül, már réges-rég megtette volna. Nem állna 5,5 éve a kapcsolat ugyanazon a szinten...

Édesapáddal foglalkozz. A srácot meg nagyon le kéne cserélni egy gerinces példányra.

2014. ápr. 9. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!