Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karikagyűrűt, de hol, mennyiért?
Hallottam Titán és Ródiumozott ezüst karikagyűrűről is. Azt nem illik?
Nem szeretném a párom véleményét kikérni, totál meg szeretném lepni.
ezekkel a bevont gyűrűkkel az a baj, hogy hamar sérülnek kopnak, csúnyulnak.
csak akkor "szabad", ha a párod is arra vágyik...
biztos vagy benne, hogy nem szeretnéd gyűrű nélkül megkérni?
mert jobb lenen együtt választani
(az én férjem így tett, nagyon örültem neki)
Kedves Kérdező, először is gratulálok!
A karikagyűrűt szerintem is jobb együtt választani, ahogy már előttem is írták. Ha nem akarsz drága eljegyzési gyűrűt, akkor vegyél ezüstöt cirkónia kővel, a karikát pedig majd együtt kiválasztjátok. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem sokkal jobban illik a pillanathoz az eljegyzési gyűrű, a karikagyűrű pedig szerintem a legtöbb nőnek olyan, hogy azt együtt választanák ki.
Az árakról: a karikagyűrűink aranyból, mindenféle díszítés nélküli domború, klasszikus karikagyűrűk, 80e ft volt a kettő együtt, az Uránia ékszerházban vettük.
Ezüst eljegyzési gyűrű a lánykéréshez:
2240 ft
4890ft
12 200ft
Karikagyűrűk:
Itt 56e/pár-tól már vannak szépek, nem tudom, mennyire szeretnél egyszerűt, vagy olyat, amin díszítés is van, szerintem ha bemész egy kisebb ékszerboltba, az egyszerűbb gyűrűk mindenhol 30-40e-től kezdődnek, feltéve, ha tényleg aranyat akarsz (és azért az az időtállóbb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!