Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hová fajult a világ, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová fajult a világ, hogy a nők kihisztizik az eljegyzést?

Figyelt kérdés

Nőként én is nagyon vártam az első igazi eljegyzésre. De soha nem hisztiztem miatta, amikor az akkori barátom célozgatva kérdezgette, hogy egyébként lennék e a menyasszonya, mondtam, hogy igen, büszkén viselném a gyűrűt.

Most meg azt látom, hogy a nők ki vannak akadva, ha 1-1,5 év után nem akarja őket feleségül venni a barátjuk.

2014. márc. 20. 12:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20. szerintem ez mindenkinél más. Én pl úgy gondolom, hogy 1 év alatt egy felnőtt férfi komoly érzelmekkel, komoly kapcsolatban, tudja elhatározni magát azzal kapcsolatban, hogy el akar e venni engem vagy nem. A probléma az hogy a legtöbb pasi tudja, hogy el akar e venni 1 bizonyos nőt, csak nem meri neki megmondani hogy nem, és terel...

Ha nem akar elvenni akkor pedig szépen elválnak útjaink és kész. Ugyanis én házasságban szerettem volna élni, és olyannal nem pocsékolom az éveimet aki nem így érzi mert tök felesleges....nincs bajom az együtt éléssel sem, nem erre kell gondolni, csak nem a végtelenségig.

Igaz nem volt szükségem kihisztizésre és semmi ilyenre, mert 1 hónap után már ott volt a kezemen a gyűrű, és másfél év után (ebben fél év már együttélés volt) összeházasodtunk. És az ilyen irányú dolgokat nem én kezdeményeztem, hanem a férjem. Én csak örültem neki:D ő fél év után is elvett volna, csak akkor még mindketten tanultunk...

Van aki meg úgy gondolja, hogy 2-3 év után már legalább a lánykérés időszerű.

Édesanyám úgy volt ezzel, hogy akit 1-2 éven belül nem vesznek el azt már később nem is fogják , vagy csak muszájból. (bár ez azért szerintem kicsit erős megjegyzés)

Ezt egyébként arra mondta nekem, mikor meséltem neki hogy a barátnőm és a vőlegénye még 5 év után sem házasodtak, mert a pasi csak húzta az időt, a csajnak meg fel sem tűnt...hogy a párja még össze se akart vele költözni. 5és fél év után szakítottak is a pasi hűtlensége miatt...

Na erre mondom én azt hogy időpocsékolás.

2014. márc. 27. 14:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben egyetlen lány hisztizett az eljegyzés miatt, öt év után. A többiek nem. Én se hisztiztem, csak szóltam neki, hogy most már igazán eldönthetné, meg akarja-e kérni a kezemet vagy nem.
2014. márc. 27. 18:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Tehát, ha csak megkérdezem, hogy el fog-e venni ebben az életben, az nem egyenlő a hisztivel?
2014. márc. 28. 11:48
 24/24 anonim ***** válasza:

inkább úgy kellene elővezetni hogy mik a tervei veled a jövőre nézve, mit gondol a házasságról, gyerekvállalásról. Tehát általánosságban.:) ez nem hiszti.

Annak idején a férjem is megkérdezte tőlem hogy mit szeretnék ezekkel kapcsolatban, és hogy ezeket vele képzelem e el:D most akkor ő is kihiztizte hogy megkérhesse a kezem? Nem:D csak érdeklődött. Mert akik nem csak dugnak, hanem beszélgetnek is, és meg akarják ismerni egymást, azok ilyesmiről is beszélgetnek. Csak hogy ne rabolja senki a másik idejét, ha az egyik házasságban akar élni, gyereket akar, a másik meg egyiket se. ennyi.

2014. márc. 28. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!