Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a szüleid nem akarnának elmenni az eljegyzési ünnepségedre?
Kedves kérdező!
Hasonló cipőben járunk. Volt egy kapcsolatom lánnyal, meg előtte fiúkkal is, amik szabályosan rémesek voltak a lánnyal levő kapcsolatomhoz képest. Elmondtam a szüleimnek, teljesen ki akadtak. Utána szakítottam a lánnyal, mert nem mentek jól a dolgaink és a szüleim újra remélni kezdtek. Randiztam két pasival is, egyikükkel le is feküdtem, de még nem is nedvesedtem be, sikositót kellett használnunk és nem élveztem, teljesen nulla volt az egész. Egyszerűen nem izgultam fel rájuk, pedig tényleg jók voltak emberileg is meg minden. Szóval most ott tartok, hogy meg kell mondanom a szüleimnek, hogy mégis egy nő lesz később a párom és tudom, egyszerűen pontosan tudom, hogy sem az eljegyzésemre, sem pedig az esküvőmre nem fognak eljönni, sőt azt is megkockáztatom, hogy meg szakítják velem a kapcsolatot. De próbálom ezt elfogadni. Fájdalmas, de később végülis a párod, a társad lesz a családod. Ez vigasztaljon. Sok szerencsét és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!