Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik nektek ez az eljegyzési gyűrű?
#11 Szerintem az eljegyzési gyűrű attól eljegyzési gyűrű, hogy a pár összetartozását, házasulási szándékát jelképezi. Nincs nekem azzal semmi bajom, ha valaki azt szereti ha ez úgy is néz ki, mint egy hagyományos eljegyzési gyűrű, de nem bírom megérteni, hogy miért kéne nekem is azt szeretni. Ha persze csak arra kell, hogy mutogasd, akkor nyilván szempont, hogy látszódjon rajta, hogy eljegyzési gyűrű.
Elnézést a kérdezőtől, hogy szétoffoljuk a kérdést.
Nekem a szép eljegyzési gyűrű olyan, mint a 8 as által linkelt harmadik, és a16 os általi utolsó
Ez sem rossz, de nem jó akép, meg kellene néznem élőben, hogy objektív véleményt mondjak, de jobban tetszik mint az egy nagyköves kiállóak.
Az egyedi linkek..hát, nem sértésből de nehogy nem tetszik, egyiket sem venném fel..
De ízlések és pofonok;-)
Szerintem teljsen rendben van. Szép, jól néz ki és nem hétköznapi.
Gravíroztass bele valamit és akkor végképp 100%-os lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!