Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha valakinek "nem"-et mondanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek "nem"-et mondanak elsőre, másodikra megfogja kérdezni?

Figyelt kérdés
Egy férfi megkéri egy nő (lány) kezét és a lány NEM-et mond, mert mondjuk fiatalnak érzi magát még, de hosszútávon hozzámenne a férfihoz, mondjuk 3-4 év múlva, vajon a férfi megkérdi még vagy nem? Ti megkérdeznétek pár év múlva még egyszer?
2009. dec. 10. 08:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

Elmesélem a saját történetem: alig 20 éves voltam, amikor egy hideg decemberi estén az akkori 6 hónapos kapcsolatomban a barátom, aki majd 10 évvel volt idősebb, megkérte a kezem (szintén távkapcsolat volt). Majd leestem a lábamról, úgy meglepődtem, alig bírtam megszólalni. Azt mondtam, hogy még nem tudok válaszolni, hisz alig ismerjük egymást. Ő ezután pontosított: hogy nem mostanra kérdi, hanem hogy néhány évvel később hozzá mennék-e. Még így is nehezen tudtam neki választ adni.

A következő évben még mindig együtt voltunk, és megismétlődött ez a furcsa lánykérés, amit addigra egy picit el is felejtettem, és bár még mindig reszkettem az izgalomtól, de valami hasonlót válaszoltam, csak talán egy picit magabiztosabban, mint az előző évben.

Harmadszorra? Arra már többet kellett várni: a 24. születésnapomon, de már akkor élesben kérte meg a kezem, gyűrűvel. Igent mondtam.

Lassan másfél éve vagyunk házasok. :)

2009. dec. 22. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ez engem is érdekelne. Én már egyszer nemet mondtam a páromnak,de mostmár igent mondanék csak már lehet nem kérdez ismét.
2009. dec. 29. 18:08
 13/13 anonim válasza:
Nekem nagy meglepetésemre megkérték a kezem (és nagyon-nagyon váratlanul ért, ezért teljesen összezavarodtam), de nem mondtam igent..(ezt nehezen tudják azok elképzelni, akik nem voltak még hasonló helyzetben, de gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen helyzetet teremtett). Már utólag átgondoltam és borzasztóan megbántam, de sajnos ezen nem lehet változtatni, nem lehet visszapörgetni az időt!Azt gondolom,hogy kétszer ugyanaz a férfi már csak büszkeségből sem kéri meg a lány kezét még egyszer.Pedig emberek vagyunk és mi is hibázhatunk kiélezett helyzetekben(pszichológia)...és tudom, hogy másodszorra igent mondanánk.....
2010. szept. 15. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!