Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lanykeres kiküldetes elott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanykeres kiküldetes elott vagy utan?

Figyelt kérdés

Amerikai magyar vagyok es a baratnommel mar 4 eve vagyunk egyutt.Ugy erzem vele leelnem az eletem.

Viszont 1 honap mulva a tengerentulra vezenyelnek.Az elso kikuldetesem.Egyszeruen nem tudom mi lesz.Megkernem a kezet csak nem tudom elotte vagy amikor hazajottem.Sokan hazateres utan kerik meg a parjuk kezet.

Tanacstalan vagyok.Lenyegeben csak katonak velemenyet hallottam eddig.Igy kivancsi vagyik atlag emberek velemenyere is.

2014. febr. 13. 22:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És utána mennyire lesznek rendszeresek ezek a kiküldetések egyébként? Mert ha 2-3 havonta kiküldenek fél évre, azt nem nagyon nevezném kapcsolatnak...
2014. febr. 14. 08:22
 12/19 anonim ***** válasza:
11 Gondolom utána már viszi magával a leányzót. Nem egy katona feleség él támaszpont közelébe.
2014. febr. 14. 08:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van katona ismerősöm ő fél évet kiküldetésben van ,utána fél évet itthon . Egy darabig lehet ezt csinálni ,és ugye nem akármilyen fizetést kapnak ;) . Én nem vagdalkoznék olyanokkal ,hogy ez-vagy az nem kapcsolat .. Kapcsolatfüggő a dolog .. ha megvan a SZERETET betonerős ,szilárd alapokon ,akkor nem lesz gond .
2014. febr. 14. 08:36
 14/19 anonim ***** válasza:
13-nál a pont.
2014. febr. 14. 08:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen fel evig itthon leszek.De egy olyan verzio is kering a levegoben,hogy 30 nap eltav utan megyek vissza :/
2014. febr. 14. 10:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is előtte! :) Amolyan "szerelmi zálog" érzete lenne, valami plusz kapcsolat, ami megerősítés Neked is, Neki is, hogy visszatérsz hozzá, és lesz, aki várjon. :)
2014. febr. 15. 21:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Utána, nekem sokkal rosszabb lenne, ha előtte kérné meg a kezem a párom, és utána helyből elmegy. Nehezebb lenne a várakozás. De ez csak az én véleményem, mindenki másképp gondolja szerintem ezt.

24/L

2014. febr. 16. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem viszont jobb érzés lenne ,ha vőlegényemként várhatnám haza ;) ! :))))
2014. febr. 16. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem is jobb lenne előtte, főleg, ha esküvőt is tervezel vele, akkor lefoglalja magát addig, hipp-hopp elrepül 6 hónap, és jobban várnám haza :)

23/L

2014. febr. 17. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!