Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanykeres kiküldetes elott vagy utan?
Amerikai magyar vagyok es a baratnommel mar 4 eve vagyunk egyutt.Ugy erzem vele leelnem az eletem.
Viszont 1 honap mulva a tengerentulra vezenyelnek.Az elso kikuldetesem.Egyszeruen nem tudom mi lesz.Megkernem a kezet csak nem tudom elotte vagy amikor hazajottem.Sokan hazateres utan kerik meg a parjuk kezet.
Tanacstalan vagyok.Lenyegeben csak katonak velemenyet hallottam eddig.Igy kivancsi vagyik atlag emberek velemenyere is.
Szerintem függ attól, hogy mennyi ideig tart a kiküldetésed és mennyire veszélyes helyre mész?
Ha előtte nem volttatok még sokat távol egymástól, akkor jobb, ha utána kéred meg, mert nem lehet tudni mi zajlik majd benned/benne stb.
Ha már voltatok távol ennyit és nem volt gond, akkor nyugodtan megkérheted előtte is. De csak akkor, h a a kiküldetéstől függetlenül is elérkezettnek láttad már az időt rá.
Nekem egyikkel se lenne bajom. (34N)
Jelen allas szerint 6 honapra.Veszelyesnek veszelyes de ezt o is tudja.
2 honap volt a max amit kulon toltottunk.
Ez egy igazi próbatétel lesz...nem kell eljegyzés,hanem majd egyből esküvő,ha ez megerősíti a kapcsolatotokat!
Szerintem sikerül...minden jót nektek!Legyél nagyon erős.Hihetetlen mit kibír egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!