Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje voltál együtt a pároddal, miután megkérte a kezed? Mennyi ideig tartott a jegyesség? Van, akinek néhány évig?
17éves lány vagyok párom 22
2006 agusztusábán összejöttünk 2009 október 9-én eljegyzett és még nem tervezünk házasságott de megy külföldre dolgozni és ott keresi majd a pénzt az esküvőnkre
mi kb. 2 hónapja ismertük egymást, kb 8-10 randi után kérte meg a kezem, és én szemberöhögtem
még néhányszor taliztunk, aztán otthagytam
rá 5 évre találkoztunk újra, mindketten házasságban éltünk akkoriban
csak úgy szikrázott közöttünk a levegő, egy éven belül elváltunk a volt házastársaktól, és azóta együtt élünk, ennek már 6 éve és második babánkat várjuk
sokszor beszéltünk már házasságról, de sztem nem meri újra megkérni a kezem, nehogy megint padlóra essen
pedig azóta eltelt több mint 10 év, és most már és sem mondanék nemet, mert tudom h ő az igazi
Dec. 22-én lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk. Múlt hónapban vettünk lakást, januárban összeköltözünk, és már többször mondta, hogy ha összeköltözünk, megkéri a kezem. Úgy tervezzük, 2010 nyarán az esküvő is meglesz :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!