Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi ideje ismertétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje ismertétek egymást a vőlegényetekkel / jelenlegi férjetekkel, amikor megkérte a kezeteket?

Figyelt kérdés

És mennyi idő volt onnantól, hogy összejöttetek?

Kort is írjatok, illetve párotok korát (amikor eljegyzett). :)

2014. jan. 28. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

2008. októberében ismerkedtünk meg.

Pár hét alatt összeköltöztünk.

2008. decemberében kérte meg a kezem, kb 2,5 hónap múlva.

2009. áprilisában volt az esküvőnk.

Akkor én 31, férjem 30 éves volt.

Nem, nem voltam terhes :)

Saját szabad elhatározásunkból döntöttünk így és nem bántam meg azóta sem.

Van már közös 3 éves gyermekünk is a lassan 5 éves házasságunkból.

Korábban egyébként én is mindig azt hamgoztattam, hogy fokozatosan kell megismerkedni, összeköltözni, tervezni stb. Ez első látásra szerelem volt, ami meggyorsította a lépéseket, bár alapvetően a sorrend ugyanaz maradt (együttélni-eljegyzés-esküvő-gyerek)

2014. jan. 29. 10:44
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Megismerkedésünk után 6 héttel! kérte meg a kezemet. Akkor én 25, ő pedig 27 volt. Rá félévre esküvő. Előtte nem éltünk együtt. Azóta eltelt 18 szeretetben eltöltött év. De azért nem biztatnék senkit, hogy így csinálja.
2014. jan. 29. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
3 és fél éve ismertük egymást, 2 és fél éve voltunk együtt. akkor én 20 voltam, ő 26.
2014. jan. 29. 11:45
 14/18 anonim válasza:
100%
Bocsánat, hogy ide kontárkodom férfiként, de én is megosztanám: valamivel kevesebb mint 10 hónap után kértem meg a kezét és már az esküvő is ki van tűzve szeptemberre. :)
2014. jan. 30. 08:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

"A válasz 21%-ban hasznosnak tűnik. "

Örülök, hogy mások is éreznek ugyanígy.

2014. jan. 30. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:

május 18.-án ismerkedtünk meg

június 5.én jöttünk össze (első randin)

július 3.-án kérte meg a kezem. 24 éves voltam, ő 21.

Az első randihoz képest másfél év + 5 nap után házasodtunk. Több mint 2 éve:)

2014. jan. 30. 19:03
 17/18 anonim ***** válasza:
kerek egy hónap után! és fél évre rá házasodtunk, de akkor már együtt is éltünk. Merésznek éreztem akkor, de így 2 év elteltével már azt gondolom, hogy nem is lett volna értelme sokáig húzni a járást, főleg, hogy akkor is már mindketten 30-on túl voltunk amikor megismerkedtünk.
2014. jan. 31. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Majdnem pontosan 6,5 éve ismertük egymást, amikor megkérte a kezem (kb. rögtön össze is jöttünk), 26L és 27F
2014. febr. 5. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!