Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lehet ilyet kérni? Megcsináljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyet kérni? Megcsinálják? (Gyűrű)

Figyelt kérdés
24 karátos aranyból kérni a gyűrűt fehérarany bevonattal. Köves gyűrűről van szó, ha számít.

2014. jan. 4. 13:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a megoldás :(
2014. jan. 4. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Elnézést, de MI VAN?

Ha nincs meg a gyűrű, csináltasd fehér aranyból, azt jónapot!

HA meg megvan már, ne rondítsd el.

2014. jan. 5. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyűrűket azért szoktak 14 karátos aranyból csinálni, mert a 24 karátos túl puha hozzá. Tényleg sokkal praktikusabb, ha 14 karátos. Ha az a gondja a hölgyeménynek, hogy nem eléggé drága, akkor vegyél neki olyan gyűrűt, amiben gyémánt van. Ezeket a bevonatokat meg nem is értem minek kéne erőltetni...
2014. jan. 6. 08:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Ott van a kérdésben, hogy köves gyűrű, ami alatt zafírt és gyémántokat értek. A platinán gondolkoztam még.. és igen, tudom, hogy a 24 karátos arany puha, és kézen könnyen deformálódik, főleg gyakori, mindennapos használat esetén.
2014. jan. 6. 11:01
 15/18 A kérdező kommentje:

És nem hölgyről van szó, de ezt gondolom nem akartátok tudni.. :)

És nem is csak róla van szó, hanem bántja az egóm, hogy mások leszóltak egy 200ezer forintos eljegyzési gyűrűt, ami nekem több mint egy havi keresetem! Nem sajnáltam rá a pénzt, és most sem sajnálom, mert egyébként sem sok ember pótolna szívesen egy drága gyémántos aranygyűrűt, és nem, nem ő kér újat, hanem meg szeretném lepni vele. Elutaznánk vele, és úgy adnám oda, egy különleges helyen.. Elterveztem az egészet. Csak ez az egy bosszant, hogy fehérrel mutat jobban a kék zafír, az emeli ki, és úgy a tartósabb is, ha kevésbé puha.

2014. jan. 6. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor csináltasd platinával..
2014. jan. 6. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Hú hát szerintem erősen túlpörgöd a témát! Ha elhagyta így járt, ha mégis akarsz helyette másikat, akkor fehérarany és kész, és nem tudom miért érdekel más véleménye? Senkinek semmi köze, hogy te milyen gyűrűt veszel a párodnak, ha az neki tetszik, aki valaha hordott arany gyűrűt, az tudja, hogy a 14 karátos a praktikus. Ennyi. Magadnak élj, ne másoknak!
2014. jan. 6. 12:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Ostobaság, nincs 24 karátos Au gyűrű, 14 K és 18 K van. (Meg kisebb karátszámú, de azokat nálunk nem adják-veszik). Ha sok a pénzed, platinát vegyél gyémántokkal. Milliók kérdése...
2018. márc. 17. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!