Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen cselekedtem vagy totál összezavartam a párom?
Szerintem te magad vagy összezavarodva. Minden szép és jó, de te irigykedsz másokra, ettől bekattansz, hogy gyűrű kell. Majd olvasol más problémájára adott válaszokat, és hagyod magad befolyásolni egy teljesen más szituációban, hogy akkor mégsem. Most akkor akarod vagy nem? Magad miatt akarod vagy mások miatt? Ha nem akarod, akkor magad miatt vagy mások miatt?
Az a baj, hogy nem magad miatt akartad, és utána nem magad miatt vontad vissza.
Szerintem csak az számít, hogy TI mire vágytok, mindegy, mások mit csinálnak. Nincs két egyforma kapcsolat.
Azt meg baromságnak tartom, hogy valaki több száz ezer vagy millió forintot kuporgat a fizetéséből évekig autóra/házra, és ezt jelöli meg akadálynak egy 25 ezer Ft-os gyűrű előtt. (Ennyibe kerül egy sima karikagyűrű.)
Max. 2-3 hónappal később lesz meg az autó, de boldoggá tetted a párod. Nyilván különbözőek vagyunk, de nekem ez lenne az elsődleges szempont. (Ha valaki kabátra vagy téli cipőre spórol, mert amit 10 éve hord, tönkrement, az természetesen más kérdés.)
huh... látom a szövegértés nem megy :) én pont azt írtam, hogy a 3-as badarságot beszél, de mindegy :)
7-es voltam
Hát nem tudom... igazság szerint nekem ez furcsa. Mármint hogy a pasi 7 év után idegennek érzi ezt a dolgot....szerintem ez csak terelés, és valójában eszében sincs megkérni, és egyáltalán házasodni.
Szerintem ha 7 éve együtt vagytok, és nem érez vágyat eljegyzésre, se házasságra, neki ez idegen, akkor csak az lehet, hogy nem szeret annyira, vagy abszolút nem is szándékozik megtenni... végül is vele vagy, szexet kap gyűrű nélkül is. Minek köteleződne el?
Ez persze csak egy vélemény, nem kell vele egyet érteni.
Mi a férjemmel másfél év kapcsolat után házasodtunk össze, de 1 hónap járás után kérte meg a kezem. És már akkor teljesen biztos voltam a dolgomban, és határozottan igent mondtam. Másfél év után tartottunk ott hogy meg is tehettük, megvolt rá a pénz, volt munkánk, volt hol lakni, és nem volt mire várnunk. Biztosak voltunk magunkban. Pedig a férjem akkor csak 22 éves volt mikor megházasodtunk. Tehát elég fiatal. (Én 25)
Ha valaki 7 év után ennyire bizonytalan, hát bocsi, de akkor vagy az érzései már nem klappolnak, vagy alapból nem tervez veled házasságot, elköteleződést.
27/N
Hát ez a "mire várunk még" a meglepő mondat nekem.:)
Én 38 éves vagyok és alig pár éve van, hogy ismerek annyiféle kapcsolatot, amihez KÉPEST meg tudom egyáltalán fogalmazni, hogy milyen kellékei kellenek legyenek annak a párkapcsolatnak, amire vágyom.:)
22-24 évesen Te meg tudod ezt már fogalmazni?
Mert ha ezt 30-40-80 évre előre meg tudod tervezni, akkor azt kell tudd egyeztetni azokkal, akik tetszenek, és akivel közülük egyezik, avval van esélyed jó párkapcsolatra.
Eddig ti még el se jutottatok.
Együtt töltitek a szabadidőtöket, mert jólesik, elképzelhető, hogy nem is vágytok egyébre beteljesült párkapcsolat címszóval. Akkor meg minek rontanátok el olyan elemekkel, amik MÁSOK vágyai és nem is a sajátotok?...
Elégedetlen vagy a mostani kapcsolatotokkal? Változtatnál rajta valamit?
18: Pontosan ezért írtam a 16-os hsz-t. Nekem pl. nem is szerepel az együttélés az ideális párkapcsolati vágyamban. Ezt ki kell szaszerolni mindenkinek saját magának, hogy egyáltalán mire "gyúr".:) Nem érdemes "mások mintájára" berendezni a saját életedet.
A sajátod az a sajátod. Saját, egyéni elképzelésekkel. Azokat kell megvalósítani. Nem másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!