Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek maximum mennyi ideig jó jegyben járni? Tehát mi az az idő, ami után már esküvőnek illene követnie?
Ha nem tiniként jegyeznek el valakit, akkor kb 1-1,5 év..
Sztem az eljegyzésnek akkor vaértelme,ha ki is tűzik a napot akkor...
Nekünk végül 5 hónapra rá meg is volt az esküvő, de azért nem is volt egyszerű ilyen gyorsan leszervezni...
Tehát a lényeg, hogy a kérdés valós kérdés legyen, ne az, hogy valamikor majd...
Mrt ennyi erővel nem hivatalosan kb 3 évet jártunk jegyben, mert már úgy költöztünk össze.
Elmondtam a férjemnek, hogy gondolja végig, hogy mit szeretne, mert én nem szeretnk örökké együtt élni csak, mert nekem fonos a házasság.
Tehát amikor 1 hőnappal később azt mondta, hogy igen költözzünk, azt is konyílvánította, hogy előbb utóbb elvesz...
Amikro megkért, akkor másnap mar ki is találtuk mir akarunk házasodni....
Az idióta betűk kiloltják egymást ha egyszerre ütöm le...
( amúgy 21,5 voltam amikor összejöttünk, 23-at enm töltöttem be amikor költöztünk, 26 éveskorom előtt kért meg, 5 hónara colt az esküvő, tehát 3 év együttélés jtán, de mi a költözéskor kezdtük el az életünket, ez a 3 év kellett a felújításokhoz, a diákhitel rendezéséhez, és ahhoz, hogy saját pénzből ki tudjuk fizetni az esküvőt (100fő lagzi)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!