Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek maximum mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek maximum mennyi ideig jó jegyben járni? Tehát mi az az idő, ami után már esküvőnek illene követnie?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 10:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Nincs maximum, ki hogy érzi. Mondjuk harom év utan mar elgondolkodtató, hacsak nem 18 évesen jegyeztek el egymást.
2013. dec. 18. 10:57
 2/23 Youknowwho ***** válasza:
77%
Semmi sem kötelező ha úgy érzitek itt az ideje akkor legyen! De papír nélkül is lehet boldog ( sőt boldogabb is ) két ember ( vagy ha gyerekek is lesznek több).
2013. dec. 18. 10:59
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ilyen nincs. Ez annyira egyéni dolog.
2013. dec. 18. 11:02
 4/23 Nádszálkisasszony ***** válasza:
54%
Szerintem sincs ilyen megkötés, ha komoly gondolják a felek. Viszont a 17 évesen eljegyeztetjük magunkat, komolytalan kapcsolatoktól viszolygok.
2013. dec. 18. 11:03
 5/23 A kérdező kommentje:
Mi házasság pártiak vagyunk. :) Jövőre lesz az esküvőnk, akkor már majdnem 2 éve leszünk jegyben. De úgy gondoltunk, hogy ezzel már nem várnánk többet, mert ha áttennénk 2015-re, akkor meg már úgy tűnne, hogy nem is volt leánykérés, mert már annyi idő eltelt, hogy olyan jelentőségtelennek tűnhet, azt meg nem szeretnénk. Ezért voltam kíváncsi a véleményetekre. :) Mondjuk idén sajnos a pénz miatt nem tudtuk megtartani a lagzit.
2013. dec. 18. 11:06
 6/23 A kérdező kommentje:
Amikor az eljegyzés volt, akkor párom 24 volt, én pedig 23. Szóval szerencsére nem voltunk olyan nagyon fiatalok az eljegyzéshez. :)
2013. dec. 18. 11:09
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem tiniként jegyeznek el valakit, akkor kb 1-1,5 év..

Sztem az eljegyzésnek akkor vaértelme,ha ki is tűzik a napot akkor...

Nekünk végül 5 hónapra rá meg is volt az esküvő, de azért nem is volt egyszerű ilyen gyorsan leszervezni...

Tehát a lényeg, hogy a kérdés valós kérdés legyen, ne az, hogy valamikor majd...

Mrt ennyi erővel nem hivatalosan kb 3 évet jártunk jegyben, mert már úgy költöztünk össze.

Elmondtam a férjemnek, hogy gondolja végig, hogy mit szeretne, mert én nem szeretnk örökké együtt élni csak, mert nekem fonos a házasság.

Tehát amikor 1 hőnappal később azt mondta, hogy igen költözzünk, azt is konyílvánította, hogy előbb utóbb elvesz...

Amikro megkért, akkor másnap mar ki is találtuk mir akarunk házasodni....

2013. dec. 18. 11:13
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg ebben az esetben, kicsit fura, hogy a környezet véleménye számít, hogy mit gondolnak...
2013. dec. 18. 11:14
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

Az idióta betűk kiloltják egymást ha egyszerre ütöm le...

( amúgy 21,5 voltam amikor összejöttünk, 23-at enm töltöttem be amikor költöztünk, 26 éveskorom előtt kért meg, 5 hónara colt az esküvő, tehát 3 év együttélés jtán, de mi a költözéskor kezdtük el az életünket, ez a 3 év kellett a felújításokhoz, a diákhitel rendezéséhez, és ahhoz, hogy saját pénzből ki tudjuk fizetni az esküvőt (100fő lagzi)/

2013. dec. 18. 11:16
 10/23 A kérdező kommentje:
Amikor megtudta a család az eljegyzést, akkor kérdezték, hogy mikor lesz esküvő és automatikusan mondtuk, hogy 2014-ben. Szóval ezt már előre tudtuk, de idén augusztus-szeptember környékén választottuk ki a pontos dátumot. :)
2013. dec. 18. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!