Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elakarom jegyezni a barátnőmet milyen gyűrűt szokás venni azt a sima karikát vagy a köveset?
Ez egy igazi eljegyzési gyűrű. (most ne azt nézd, hogy ez gyémánt, hanem a formáját)
Engem kis pici köves szolíd gyűrűvel jegyzett el a párom.
Én imádom!:) Persze előtte már kérdezgette, hogy pontosan milyen gyűrűk tetszenek nekem. Szóval szerintem amilyet gondolsz. Mondjuk, ha én férfi lennék, akkor én is ezt a köves verziót választanám, aztán esküvőre majd vesztek karikagyűrűt. Sok Boldogságot!:)
Én is úgy tartom ideálisnak, ahogy a 4. válaszoló.
A lánykéréshez nem kell gyűrű, az eljegyzéshez meg ott a karikagyűrű, ami megmarad a házasságban is. A kövesgyűrűt én feleslegesnek tartom, van már belőle nekem vagy 8 itthon, amiket szülinapra meg egyéb eseményekre kaptam a családomtól. Viszont a karikagyűrű az, ami számomra tényleg a házasság szimbóluma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!