Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a srác megkéri a lány kezét akkor melyik kezére kell húznia a gyűrűt és ha ez megtörtént utána a lánynak is kell vennie gyűrűt vagy nem?
Figyelt kérdés
Meg kell családi vacsit tartani és ott is kell gyűrű,de ott megint másik kell,megint kell venni a srácnak meg a lánynak is vagy akkor már csak a lánynak?És esküvőkor ha jól tudom a jobb kézre kell a gyűrűt húzni,de oda már karikát, ugye?Kérlek segítsetek.Köszii2008. júl. 10. 21:27
11/11 cydor válasza:
Nálunk apám anyámtól karácsonyra kapta a pecsétgyűrűt, de nem tudom, hogy köze lett volna az eljegyzéshez vagy nem, de szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!