Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyik tipusu gyűrűt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tipusu gyűrűt?

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

2013. nov. 11. 13:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is 1. De ez a féms.na :D :D :D hát ezen szakadok, visszanéztem és tényleg :) egyébként tényleg szép a 2. is, de nem mondanám meg róla, hogy eljegyzési gyűrű, sokan hordanak hasonló gyűrűt, mert tetszik nekik.
2013. nov. 11. 16:12
 12/22 anonim ***** válasza:
1. Amúgy nem rossz a 2. sem, de az kicsit túlzás mindennapokra.
2013. nov. 11. 17:43
 13/22 anonim ***** válasza:
1. :)
2013. nov. 12. 09:09
 14/22 anonim ***** válasza:
1.
2013. nov. 12. 09:21
 15/22 anonim ***** válasza:

1.

nekem is hasonló van, és nagyon szeretem:) csak egy picit nagy...

2013. nov. 12. 12:18
 16/22 anonim ***** válasza:

Úúúúú nekem a kettes az álomgyűrűm, ha én azt kapnám eljegyezésre, háááát..... ööööö izééé nincsenek rá szavak. Igaz kék kővel nekem jobban tetszik, de ezzel is gyönyörű. Imádom ezt a gyűrűt :)

Sok boldogságot

2013. nov. 12. 16:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Ja! Akik pu.cihoz hasonlították a gyűrűt, nem tudom, nekem egy kobra hamarabb eszembe jut róla, de ez is olyan, mint tudjátok vannak azok pszicho tesztek, hog mit látsz a pacában :D

De amúgy nyilván egy kálát ábrázol, csak a kálának a kuki része itt nem lóghat kifele a nagyvilágba. (Bocs kiskoromba kukis virágnak hívtam a kálát :D )

2013. nov. 12. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Na jó nekem meg akukis virág nem jutott volna eszembe :D De igen, ki mit lát a pacába:D
2013. nov. 12. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
1.
2013. nov. 13. 08:39
 20/22 anonim ***** válasza:

elsőre szavazok én is.

én az egyszerűt, d elegánsat, és szépet részesítem előnyben, ezért szavazok erre. Ha te kicsit puccosabb, és díszesebb holmikedvelő vagy, akkor lehet, hogy tök más véleményünk van.

De ízlések, és pofonok.

2013. nov. 14. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!