Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1.
nekem is hasonló van, és nagyon szeretem:) csak egy picit nagy...
Úúúúú nekem a kettes az álomgyűrűm, ha én azt kapnám eljegyezésre, háááát..... ööööö izééé nincsenek rá szavak. Igaz kék kővel nekem jobban tetszik, de ezzel is gyönyörű. Imádom ezt a gyűrűt :)
Sok boldogságot
Ja! Akik pu.cihoz hasonlították a gyűrűt, nem tudom, nekem egy kobra hamarabb eszembe jut róla, de ez is olyan, mint tudjátok vannak azok pszicho tesztek, hog mit látsz a pacában :D
De amúgy nyilván egy kálát ábrázol, csak a kálának a kuki része itt nem lóghat kifele a nagyvilágba. (Bocs kiskoromba kukis virágnak hívtam a kálát :D )
elsőre szavazok én is.
én az egyszerűt, d elegánsat, és szépet részesítem előnyben, ezért szavazok erre. Ha te kicsit puccosabb, és díszesebb holmikedvelő vagy, akkor lehet, hogy tök más véleményünk van.
De ízlések, és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!