Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság, hány éves korukban jegyzik el egymást a fiatalok?
Gratulálok mindenkinek, akit eljegyeztek:)
Nagyon szélsőségesek az adatok két eset létezik: 16-19éves és 30-50 éves..2éve vagyok együtt a párommal, de már 5évesismerjük egymást.. szerinte nem számít ez a szokás, szerintem számít:)ha rajtam múlna már együtt élnénk, de ő mindent csak húz..most 20 vagyok, ő 21éves..:) talán tényleg korai még..
Én borzasztóan várom már hogy eljegyezzen a párom (Én 18 N, ő 21 F) 2 éve vagyunk együtt. Vagy a szalagavatómon v. ballagáson fog megkérni vagy mikor összeköltöztünk.
A szalagavatómig 3 hónap van. Én kiugranék a bőrömből ha akkor...:)
Nagyon szeretem, és mi lagzit szeretnénk, olyan asztalon táncolósat:D
Szerintem az esküvő nem csak arról szól h pénzért, igent. Egy életre szóló emlék! Egy hagyomány!
Várom nagyon...
én elöször 15 évesen, az 3 évig tartott. Aztán még 3x pár hónap után de mindegyiknek szakítás lett a vége. Most vagyok 5.szörre de most olyan valaki van mellettem akire mindig vágytam, külsöre, belsöre egyaránt. És hozzá is megyek februárban:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!