Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok milyen ruhába voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen ruhába voltatok az eljegyzéseteken?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 08:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pizsamában, éppen beteg voltam, és vagy már két éve történt:)
2009. nov. 15. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
én fölvettem az egyik szoknyám+fölsőm, de semmi extra.
2009. nov. 16. 07:29
 13/16 anonim válasza:
100%
A párom tőlem most hétvégén kérte meg a kezem, macinaci póló, pulcsi... :) , és bejelentettük itthon is, gyűrű meg ünneplés majd karácsonykor lesz. Na akkor azért jobban kiöltözök. :)
2009. nov. 23. 09:43
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Sztem a kérdező azt kérdezte,h milyen ruci volt rajtunk eljegyzéskor és nem lánykéréskor!

Ez a kettő kicsit külömbözik egymástól,nem?

2009. nov. 23. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a pizsamás író vagyok, nekem ez volt a lánykérésem és az eljegyzésem is egyben:)
2009. nov. 24. 20:38
 16/16 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Középsulis ballagó kosztümömben voltam(nagyon szép sötétkék).Mi is szűk családi körben voltunk:) Kb. 40en:) Jó buli volt! Ennek már lassan 7 éve...

Azóta is menyasszony vagyok.

Egyébként itt olvastam valahol,hogy jobb kézre kerül a gyűrű eljegyzéskor,ami nem igaz,mert az az esküvőn kerül jobb kézre. Eljegyzéskor bal kézre húzzák a gyűrűt. Mondjuk mi is elbakiztuk, rossz oldalra húztuk, de azóta már jó felén hordjuk:)

2009. nov. 26. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!