Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet eljegyzes jele?
Bar meg nagyon fiatalok vagyunk, (20 illetve 21) de a parommal mar 4 eve egyutt vagyunk. Termeszetesen meg nem celom hazasodni, de azert mar megfordult a fejemben, hogy kepzelem majd el az eskuvomet, a szep ruha, stb, stb. Mint minden lanynak :)
A parom egy tipikus bulizos rosszfiu, aki sosem komolyodik meg, es olyan mint egy nagy gyerek, ezert is dobbentem meg, amikor a legjobb haverja, hat, mondhatni elszolta magat elottem, hogy amikor ok ketten mondjuk egy bevasarlokozpontban vannak, a parom igen sok idot tolt az ekszerboltokban, rendszerint a "gyuru-reszlegen"... valamint sokat beszel arrol, hogy "mekkora kiralysag lesz majd a legenybucsu" meg sokat bongesz eskuvoi oldalakat, stb.
Nagyon megdobbentem, hiszen a parom tenyleg nem az a tipus, aki ilyen fiatalon elkotelezne magat, de nem mertem rakerdezni, mert ha ez az egesz csak felreertes, akkor meg nagyon beegek :S
Harom het mulva utazunk Moszkvaba egy kis "romantikazasra" megfordult a fejemben, hogy hatha oda tervez valamit, de nem szeretnej hiu abrandokat kergetni....
Ti mit gondoltok? Szerintetek lehet ebbol valami?
20N
ui : olyan valaszokat nem kerek, hogy "neked kell tudni, te ismered"
csak egyszeruen kivancsi vagyok velemenyekre.
Lehetséges, de azért az esküvőt még ne kezd el szervezni. :D
Tudod, manapság sok az ún. "örök menyasszony" (értsd: 5-6 éve jegyben járnak) és főleg az ilyen fiatalok köréből kerülnek ki...:/
Háát:).. Örök rosszfiúság ide vagy oda, mégiscsak négy éve együtt vagytok! Ezek után én nem tudom őt elképzelni a világ legrosszabb fiújának, akárhányszor issza is le magát egy héten belül. Gondolom ha a nélküled töltött idejét a 3 másik csaja valamelyikével töltené, az már kiderült volna. Szóval szerintem lehetséges, amit gondolsz.
Tudom ez nem segít azon, hogy ne éld bele magad :)
Azért ha tényleg megkéri a kezed, és igent mondtál (vagy nem, de szerintem igent fogsz) majd kérdezd meg tőle, hogy tervezi is az esküvőt belátható időn belül, vagy csak menyasszonyt szeretne mert az milyen romi :) (Persze nehogy így fogalmazz, mert megbántanád.)
Ez azért most nehéz helyzet. Igen, lehetséges, hiszen csak együtt vagytok már 4 éve, és ahogy előttem is írták, nem valószínű, hogy annyira nagyon rossz fiú, ha ennyi időt lehúzott melletted. Biztosan nagyon szeret téged.
DE!!
Próbáld nem beleélni magad, mert nincs rosszabb annál, hogy várod, várod, azt hiszed most tényleg, majd mégsem.
Tehát örülj neki, ha megtörténik, de nem biztos, hogy most fog.
Inkább lásd úgy a dolgokat, hogy komolyan tervez veled, már gyűrűket is nézeget néha, és ez jó, mert a gondolatig már eljutott ezzel. A gondolatig!
Szóval menj úgy Moszkvába, hogy együtt lesztek egy csodás hetet, vagy kettőt, tegyél ki magadért, mutasd meg neki, hogy igen, "jól teszi", hogy még mindig veled van, megéri. :)
Helóka!:) Na "rosszfiúban" van tapasztalatom, Párom is "ilyen"!:D Most leszünk 6 évesek.... Ő már 31 éves és még mindig nem nőtt be a feje lágya...:) De gondolom ezt Te is bele vetted a pakliba,hogy nem fog.:)
Nekem a leírásod alapján az fordult meg a fejemben,hogy figyi a LEGJOBB haverja,szerinted csak véletlenül "szólta el"?:) Hidd el,de ha "rosszfiú" típus,akkor ezt Te is tudod,hogy ezek a haverok főleg ha közeliek,tudnak ám mindenről!:) Jóról is rosszról is. Előtted meg mindig csak annyit fognak mondani,amennyit tudnod kell.;) Szóval szerintem már be volt vonva. Hogy reagáltál az infóira egyébként? Mert ebben is biztos vagyok,hogy leadja a drótot. És ha szabad jelzést "üzentél",akkor ezzel a dolog kipuhatolózva - ergó bebiztosította lehet-e pofára esés vagy sem. Tanácsolni meg azt tanácsolom,mint 7-es is,azt tekintve,hogy ne várd,mert az elronthatja a vakációtokat is,vagy az elkövetkezendő ünnepeket...stb. Inkább most tényleg csak örülj az infóknak és ennyi!:)
Nagyon-nagyon koszonom az (ertelmes) valaszokat :)
Igazabol en rakerdeztem a legjobb haverjanal, hogy tud-e valamit de o azt mondta, csak sejti, nem beszeltek errol.
Amugy meg szerintem tipikusan reagaltam le a dolgot, "Aaa, ez kizart!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!